ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Διπλωματικό Σώμα, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μαζλούμ Άμπντι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές,


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών περιοδεύει στα υπό κουρδικό έλεγχο εδάφη στη βόρεια και ανατολική Συρία.
Οι Γάλλοι διπλωμάτες συναντήθηκαν με την Κουρδική Εθνική Συμμαχία στη Συρία (HNKS) τη Δευτέρα, για να πληροφορηθούν τις θέσεις πέντε κουρδικών κομμάτων, που συμμετέχουν στην πολιτική συμμαχία και στην Αυτόνομη Διοίκηση της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας, σε μια σειρά από πολιτικά ζητήματα της περιοχής.
Τα μέλη της γαλλικής διπλωματικής αποστολής εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στην πρωτοβουλία του διοικητή των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), Μαζλούμ Άμπντι, για μια κοινή στάση των κουρδικών πολιτικών κομμάτων της Συρίας και την επίτευξη μεταξύ τους μιας πολιτικής συμφωνίας.
Οι Γάλλοι διπλωμάτες δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν τις θέσεις των κομμάτων στους κυβερνητικούς αξιωματούχους στο Παρίσι.
Συζητήθηκαν επίσης οι συνθήκες στα κατεχόμενα από την Τουρκία συροκουρδικά εδάφη και οι παραβιάσεις που σημειώνονται σε αυτά από τον τουρκικό στρατό κατοχής και τους συμμάχους του τζιχαντιστές, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα North Press Agency.
Οι Γάλλοι διπλωμάτες μέχρι στιγμής δεν έχουν συναντηθεί με τα στελέχη του συροκουρδικού σοσιαλιστικού κόμματος PYD.























































