ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γαλλία, Διπλωματικό Σώμα, Ισλαμιστές, Κουρδιστάν, Κούρδοι, Μαζλούμ Άμπντι, Συρία, Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF), Τζιχαντιστές,


















































Η Γροιλανδία τέθηκε υπό την προστασία των ΗΠΑ - Ο Τραμπ πανηγυρίζει
Ίζακ Μπόνγκα στην Allwyn Hellas: «Θέλω ο αντίπαλός μου να περάσει τη χειρότερη δυνατή μέρα» – Η άμυνα, ο Ομπράντοβιτς
Η Ρόζα Βρεττού στην ΕΛ.Α.Σ. του Αλ. Τσίπρα: «O καθαρότερος λόγος και απευθείας σύγκρουση με την κυβέρνηση Μητσοτάκη»
Με Barak MX η Εθνική Φρουρά της Κύπρου πανέτοιμη να κάνει σκόνη τους Τούρκους εισβολείς
Σαουδική Αραβία: Καπνός στο αεροδρόμιο του Ριάντ - Στις φλόγες δεξαμενή της «Αράμκο»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διπλωματική Αντιπροσωπεία του Γαλλικού υπουργείου Εξωτερικών περιοδεύει στα υπό κουρδικό έλεγχο εδάφη στη βόρεια και ανατολική Συρία.
Οι Γάλλοι διπλωμάτες συναντήθηκαν με την Κουρδική Εθνική Συμμαχία στη Συρία (HNKS) τη Δευτέρα, για να πληροφορηθούν τις θέσεις πέντε κουρδικών κομμάτων, που συμμετέχουν στην πολιτική συμμαχία και στην Αυτόνομη Διοίκηση της Βόρειας και Ανατολικής Συρίας, σε μια σειρά από πολιτικά ζητήματα της περιοχής.
Τα μέλη της γαλλικής διπλωματικής αποστολής εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους στην πρωτοβουλία του διοικητή των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), Μαζλούμ Άμπντι, για μια κοινή στάση των κουρδικών πολιτικών κομμάτων της Συρίας και την επίτευξη μεταξύ τους μιας πολιτικής συμφωνίας.
Οι Γάλλοι διπλωμάτες δεσμεύτηκαν να μεταφέρουν τις θέσεις των κομμάτων στους κυβερνητικούς αξιωματούχους στο Παρίσι.
Συζητήθηκαν επίσης οι συνθήκες στα κατεχόμενα από την Τουρκία συροκουρδικά εδάφη και οι παραβιάσεις που σημειώνονται σε αυτά από τον τουρκικό στρατό κατοχής και τους συμμάχους του τζιχαντιστές, όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα North Press Agency.
Οι Γάλλοι διπλωμάτες μέχρι στιγμής δεν έχουν συναντηθεί με τα στελέχη του συροκουρδικού σοσιαλιστικού κόμματος PYD.























































