ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Σουηδία,

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Ντόναλντ Τραμπ: «Τζιχαντιστής της Μουσουλμανικής Αδελφότητας» ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τη Γερουσία Ελ-Σαγέντ
Τετραμερής συνάντηση Ιράν, Σαουδικής Αραβίας, Πακιστάν και Τουρκίας στην Τεχεράνη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Οι θάνατοι στη Σουηδία λόγω της COVID-19 ξεπέρασαν τους 3.000, όπως ανακοίνωσε η Υπηρεσία Δημόσιας Υγείας, με τον αριθμό τους να είναι πολύ υψηλότερος σε σχέση με τις γειτονικές σκανδιναβικές χώρες.
Ο επίσημος αριθμός των νεκρών έφθασε τώρα τους 3.040 από τους 2.941 την Τετάρτη.
Η Σουηδία έχει υιοθετήσει μια πιο ήπια προσέγγιση στην αντιμετώπιση του κορονοϊού, αφήνοντας ανοικτά τα περισσότερα σχολεία, καταστήματα και εστιατόρια και βασιζόμενη σε μέτρα που λαμβάνονται σε εθελοντική βάση από τους πολίτες για κοινωνική αποστασιοποίηση και σωστή υγιεινή.
Οι θάνατοι στη Σουηδία είναι πολύ περισσότεροι σε σχέση με τον πληθυσμό της, συγκριτικά με τη Δανία, τη Νορβηγία και τη Φινλανδία, όπου οι αρχές έχουν υιοθετήσει πιο αυστηρή προσέγγιση. Ωστόσο, είναι λιγότεροι σε σχέση με τη Βρετανία, τη Γαλλία και την Ισπανία, όπου επιβλήθηκαν lockdowns.






















































