Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Περισσότερα από 11.000 νέα κρούσματα στη Ρωσία το τελευταίο 24ωρο

Περισσότερα από 11.000 νέα κρούσματα στη Ρωσία το τελευταίο 24ωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ρωσία,

Ένα ακόμη αρνητικό ρεκόρ περισσότερων από 11.000 επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του Covid-19 κατέγραψε η Ρωσία το τελευταίο 24ωρο.

Ειδικότερα, οι Αρχές ανακοίνωσαν σήμερα 11.656 νέα κρούσματα.

Η ρωσική κυβέρνηση αποδίδει τη ραγδαία αυτή αύξηση των κρουσμάτων στην αύξηση των διαγνωστικών τεστ που διενεργούνται στη χώρα.

Το κέντρο ανταπόκρισης στην κρίση του κορωνοϊού ανακοίνωσε επίσης σήμερα 94 νέους θανάτους από τον Covid-19 Συνολικά, 2.009 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν αναμένεται να συγκαλέσει κυβερνητική σύσκεψη προκειμένου να αποφασίσει να θα παρατείνει ή όχι την περίοδο καταβολής επιδόματος ανεργίας στους εργαζομένους που επηρεάστηκαν από τα μέτρα περιορισμού, τα οποία τέθηκαν σε εφαρμογή στη Ρωσία στα τέλη Μαρτίου προκειμένου να αποτραπεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, η οποία λήγει επισήμως απόψε το βράδυ.

Πριν από τη σύσκεψη αυτή, οι Αρχές της Μόσχας και της περιοχής που περιβάλλει την πρωτεύουσα ανακοίνωσαν την παράταση των μέτρων περιορισμού έως τις 31 Μαΐου και κατέστησαν υποχρεωτική τη χρήση μάσκας στα μέσα μαζικής μεταφοράς και τα καταστήματα, ένα παράδειγμα που ακολούθησε η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας, η Αγία Πετρούπολη.

Και άλλες περιοχές, όπως οι Μπέλγκοροντ (κέντρο), Μαγκαντάν (ανατολική Σιβηρία), Ιαμάλ (ρωσική Αρκτική) ανακοίνωσαν από την πλευρά τους μια χαλάρωση των μέτρων περιορισμού από αύριο Τρίτη, επιτρέποντας κυρίως τους περιπάτους μαζί με τα παιδιά και την επαναλειτουργία των ινστιτούτων αισθητικής.

Από τις πρώην σοβιετικές δημοκρατίας, η Ουκρανία αρχίζει σήμερα μια σταδιακή άρση των μέτρων περιορισμού με την επαναλειτουργία των πάρκων, των μουσείων, των υπαίθριων χώρων των εστιατορίων και ορισμένων καταστημάτων.

Η Γεωργία, στον Καύκασο, επανεκκινεί από σήμερα την παραγωγή και την πώληση χονδρικής και λιανικής, πλην των μεγάλων εμπορικών κέντρων και των μπουτίκ ρούχων.

Ενώ το Καζακστάν, στην κεντρική Ασία, ανακοίνωσε σήμερα το τέλος της κατάστασης έκτακτης ανάγκης που επιβλήθηκε προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ μπορεί να ζημιώσει τη Ρωσία στην Ουκρανία

Ζελένσκι: Να δοθεί ενιαία παγκόσμια απάντηση στην «τρομοκρατία» του Ιράν και της Ρωσίας

Η Τουρκία στην «πυρηνική εποχή» – Ενεργοποιείται αντιδραστήρας που κατασκεύασαν Ρώσοι

Ουκρανία: Ξύλο και συλλήψεις σε άνδρες που φεύγουν για να μην πάνε στον πόλεμο (βίντεο)

Τσούνης: Δέσμευση των ΗΠΑ για εκσυγχρονισμό του ελληνικού στρατού

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr