Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αδυνατισμένος και χλωμός μετά τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον (φωτο)

Αδυνατισμένος και χλωμός μετά τη μάχη με τον κορωνοϊό ο Μπόρις Τζόνσον (φωτο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Αδυνατισμένος και χλωμός έμοιαζε ο Μπόρις Τζόνσον επιστρέφοντας από την πρωινή του γυμναστική, καθώς προσπαθεί να επανέλθει σε φόρμα μετά τη μάχη του με τον κορονοϊό.

Ο 55χρονος πρωθυπουργός της Βρετανίας εμφανίστηκε να επιστρέφει στην Ντάουνινγκ Στριτ φορώντας ένα μπλουζάκι και βερμούδα μετά την άσκησή του.

Αυτή είναι η δεύτερη συνεχόμενη ημέρα που ο πρωθυπουργός αποφάσισε να αθληθεί θεωρώντας ότι η περιπέτειά του με τον κορονοϊό οφείλεται στο υπερβολικό του βάρος.

Σύμφωνα με τους TImes, ο Τζόνσον είπε στους συνεργάτες του ότι όλα είναι καλά για τους λεπτούς συζητώντας τον κίνδυνο που επισείουν τα υπερβολικά κιλά για τους ασθενείς με κορονοϊό.

Ο Τζόνσον εισήχθη στο νοσοκομείο Σεντ Τόμας στο Λονδίνο δέκα ημέρες αφού βρέθηκε θετικός με κορονοϊό τον Απρίλιο.

Μεταφέρθηκε στην Εντατική την επόμενη ημέρα και βγήκε από το νοσοκομείο έπειτα από μία εβδομάδα, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του στο υγειονομικό προσωπικό που του έσωσε τη ζωή.

Σημειώνεται ότι όταν εισήχθη στο νοσοκομείο ζύγιζε 110 κιλά ενώ έχει ύψος 1,75.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το Βρετανικό Βασιλικό Ναυτικό επικεφαλής του «Συνασπισμού του Ορμούζ» για το άνοιγμα των Στενών, μεταδίδουν οι Times

Το Ιράν εκτόξευσε βαλλιστικούς πυραύλους κατά της στρατιωτικής βάσης Ντιέγκο Γκαρσία

Η Βρετανία έδωσε «πράσινο φως» στις ΗΠΑ για χρήση βάσεων σε επιχειρήσεις για τα Στενά του Ορμούζ

Σκωτία: Δύο συλλήψεις για απόπειρα εισβολής σε ναύσταθμο με πυρηνικά υποβρύχια

Βρετανοί κρατούμενοι στο Ιράν χρησιμοποιούνται ως «ανθρώπινες ασπίδες»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr