Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Εκπρόσωπος LNA: Θα εξαπολύσουμε σφοδρή αεροπορική αντεπίθεση στις δυνάμεις της Τρίπολης

Εκπρόσωπος LNA: Θα εξαπολύσουμε σφοδρή αεροπορική αντεπίθεση στις δυνάμεις της Τρίπολης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), υποστράτηγος Άχμεντ αλ Μισμάρι, αποκάλυψε ότι τα πολεμικά αεροσκάφη της Λιβυκής Πολεμικής Αεροπορίας προετοιμάζονται για να εξαπολύσουν σφοδρές αεροπορικές επιδρομές κατά των φιλότουρκων ισλαμιστών, αφού ολοκληρωθεί η επισκευή τεσσάρων αεροσκαφών που υπέστησαν βλάβες.

«Το τεχνικό προσωπικό της Λιβυκής Αραβικής Πολεμικής Αεροπορίας κατάφερε να συντηρήσει και να επισκευάσει τέσσερα μαχητικά που για μεγάλο διάστημα βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας», αναφέρει σε δήλωσή του στον Τύπο.

«Τώρα αναμείνατε τα εντυπωσιακά αποτελέσματα αυτών των αεροσκαφών, ήρθε η ώρα να χρησιμοποιήσουμε πλήρη ισχύ», πρόσθεσε.

Την Πέμπτη ο Αλ Μισμάρι δήλωσε ότι η τουρκική κυβέρνηση μετέφερε τους προηγούμενους μήνες εκατοντάδες σύγχρονα τεθωρακισμένα οχήματα στη Λιβύη για να ενισχυθούν οι πολιτοφυλακές που υποστηρίζουν την ισλαμική Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας της Τρίπολης.

Πρόσθεσε ότι η Τουρκία συνεχίζει τη μεταφορά τζιχαντιστών από τη Συρία στη Λιβύη και από εκεί στην Ευρώπη, κάτι που απειλεί την ευρωπαϊκή ασφάλεια και τη ναυσιπλοΐα στη Μεσόγειο.

«Ο Ερντογάν τραμπουκίζει την Ευρώπη και την εκβιάζει με την παράνομη μετανάστευση», υπογράμμισε ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μονάδα 504: Το Ισραήλ έριξε προκηρύξεις στη Βηρυτό και καλεί τον λαό να ξεσηκωθεί κατά της Χεζμπολάχ

Το Ισραήλ επιτίθεται στη Χεζμπολάχ με πολλές μεραρχίες – Οι ισλαμιστές απλήρωτοι και δίχως ηθικό

Ο Ισραηλινός Στρατηγός Εγιάλ Ζαμίρ προειδοποιεί ότι ο πόλεμος με το Ιράν δεν θα τελειώσει σύντομα

Λάνα Ζωχιού (ΥΠΕΞ): «Ιστορική μας υποχρέωση και αυτονόητο καθήκον» η αμυντική συνδρομή στην Κύπρο

Συναγερμός στο Ισραήλ: Δέχτηκε μαζική επίθεση με 100 ρουκέτες από τη Χεζμπολάχ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr