ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Συναγερμός στο Ισραήλ για τα σύνορα με την Ιορδανία: Φόβοι για νέα «7η Οκτωβρίου»
Επίδειξη νεο-οθωμανικής ισχύος: Οι Τούρκοι έστειλαν στη Λατάκεια (Λαοδίκεια) της Συρίας τον Τούρκο Ναύαρχο με τη φρεγάτα «Κωνσταντινούπολη» (TCG Istanbul)
Deutsche Bank: Η Αθήνα τελευταία σε ποιότητα ζωής - Τιμές Νέας Υόρκης και μισθοί Βαλκανίων
Υπόθεση Marfin: Τι λέει η Αστυνομία, τι λένε οι συνήγοροι υπεράσπισης
Poll of Polls: Στο 29,6% η ΝΔ, στο 17,3% η Ε.Λ.Α.Σ. και 9κομματική Βουλή
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στους 2,1 εκατομμύρια ανήλθε ο αριθμός των Αμερικανών που υπέβαλαν την προηγούμενη εβδομάδα για πρώτη φορά αίτηση χορήγησης επιδόματος ανεργίας, ο μικρότερος αριθμός από τότε που άρχισε η κρίση εξαιτίας του κορωνοϊού.
Παρ’ όλα αυτά, το σύνολο από τις αρχές Μαρτίου υπερβαίνει το φράγμα των 40 εκατ. αιτήσεων, σε μια ένδειξη ότι η αγορά εργασίας των ΗΠΑ επωμίζεται το μεγαλύτερο βάρος των θέσεων που έχουν χαθεί εξαιτίας του lockdown.
To σύνολο των Αμερικανών που συνεχίζουν να λαμβάνουν επιδόματα μέσω κάποιου προγράμματος απασχόλησης ανήλθε στα 21,05 εκατομμύρια, προσφέροντας μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για τον αριθμό των «εκτοπισμένων» από την αγορά εργασίας.
Παρ’ όλα αυτά, και αυτός ο αριθμός είναι μειωμένος κατά 3,86 εκατομμύρια σε σύγκριση με την αμέσως προηγούμενη εβδομάδα, σε μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης, καθώς τα καταστήματα και επιχειρήσεις ανεβάζουν σιγά σιγά ρολά.























































