ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

ΗΠΑ: Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η γυναίκα του αστυνομικού που δολοφόνησε τον Φλόιντ

ΗΠΑ: Αίτηση διαζυγίου κατέθεσε η γυναίκα του αστυνομικού που δολοφόνησε τον Φλόιντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η σύζυγος του λευκού αστυνομικού Ντέρεκ Σόβιν που σκότωσε τον Αφροαμερικανό Τζορτζ Φλόιντ στις ΗΠΑ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου μετά το σάλο που προκλήθηκε από τη βίαιη πράξη του.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της, η Κέλι Σόβιν, σύζυγος του Ντέρεκ Τσόβιν από το 2010, που δεν έχει παιδιά από τον γάμο της με τον αστυνομικό, ζητά να γίνει σεβαστή η ασφάλεια και η ιδιωτικότητα των παιδιών της, των ηλικιωμένων γονέων της και της ευρύτερης οικογένειάς της.

Η ίδια, παιδί προσφύγων που έφθασαν στις Ηνωμένες Πολιτείες από το Λάος, είχε κατακτήσει τον τίτλο της Μις Μινεσότα το 2009, ενώ πλέον ασχολείται με το real estate.

Υπενθυμίζεται ότι ο 44χρονος αστυνομικός Ντέρεκ Σόβιν συνελήφθη την Παρασκευή και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της δολοφονίας και της ανθρωποκτονίας σε τρίτο βαθμό, ενώ ορίστηκε εγγύηση 500.000 δολαρίων.

Όπως δήλωσε ο εισαγγελέας της κομητείας Χένεπιν στην οποία υπάγεται η Μινεάπολη, Μάικ Φρίμαν, ο άνδρας βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες για δολοφονία τρίτου βαθμού (δεν ήταν προμελετημένο έγκλημα αλλά αποτέλεσμα αμελούς ή απερίσκεπτης συμπεριφοράς) και ανθρωποκτονία εξ’ αμελείας.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από το αστυνομικό τμήμα, τον αστυνομικό βαραίνουν ακόμη 18 καταγγελίες για υπερβολική χρήση βίας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δράμα: 50χρονος αστυνομικός έσφαξε με οχτώ μαχαιριές τη 45χρονη σε διάσταση αστυνομικίνα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε με μία σφαίρα στο κεφάλι

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου Νετανιάχου: «Εάν δεν είχαμε δράσει, το Ιράν θα διέθετε σήμερα ατομική βόμβα»

Δράμα: Αστυνομικός έσφαξε την αστυνομικίνα γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε

Δράμα: Αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγό του -επίσης αστυνομικό- και αυτοκτόνησε – Το παιδί τους ειδοποίησε τις Αρχές

Το καθεστώς του Ιράν παρουσιάζει τη συμφωνία με τον Τραμπ για τα πυρηνικά και τα Στενά του Ορμούζ ως νίκη έναντι των ΗΠΑ και του Ισραήλ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr