Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ελευθεροτέκτονες Ουάσιγκτον: Όχι στο τυφλό μίσος της φυλετικής έντασης

Ελευθεροτέκτονες Ουάσιγκτον: Όχι στο τυφλό μίσος της φυλετικής έντασης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Σε ηχηρή δημόσια ανακοίνωση, έκκληση για δικαιοσύνη, κοινωνική ειρήνη και αδελφοσύνη, προέβησαν οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι των ελευθεροκτονικών Μεγάλων Στοών της Ουάσιγκτον και της περιφέρειας της Κολούμπια, εξαιτίας των βίαιων διαδηλώσεων που ταλανίζουν την αμερικανική πρωτεύουσα και άλλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο Ελευθεροτεκτονισμός αποτελεί «ένα τολμηρό παράδειγμα για το πώς άνδρες διαφορετικών φυλών μπορούν να αγαπούν και να σέβονται ο ένας τον άλλον».

Υπογραμμίζεται ότι οι Ελευθεροτέκτονες προάγουν τον σεβασμό, την αδελφοσύνη και την ισότητα ανεξάρτητα από εθνική καταγωγή, τάξη και πολιτικές αντιλήψεις.

«Κάθε Αδελφός θα πάρει τη δική του απόφαση για το πώς να θρηνήσει το θάνατο του Τζορτζ Φλόιντ και πώς θα ζητήσει Δικαιοσύνη.

»Όμως οι Ελευθεροτέκτονες δεν θα υποκύψουν στο τυφλό μίσος της φυλετικής έντασης, ούτε θα συμβάλουν στη φλεγμονή αυτών των καταστρεπτικών παθών».

Οι Μεγάλοι Διδάσκαλοι καλούν όλους τους Ελευθεροτέκτονες να διπλασιάσουν τις προσπάθειές τους για να πάψει ο διχασμός στην αμερικανική κοινωνία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

H FIFA απένειμε βραβείο Ειρήνης στον Ντόναλντ Τραμπ

Πρ. Παυλόπουλος: «Η Τουρκία θέλει να καταπιεί την Κύπρο» – Βλέψεις σε Αιγαίο και Θράκη

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Παραμένουν τα αγροτικά μπλόκα σε δρόμους και τελωνεία της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας, στη Νίκαια και στον Ε65

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr