ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Εκλογές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Κόλιν Πάουελ, Ντόναλντ Τραμπ, Τζο Μπάιντεν,


















































Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι ήδη βρίσκονται στο πλευρό του
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το
Η Τουρκία αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες κατά 229%, στοχεύοντας στην ανάπτυξη δικών της τεχνολογιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών και πρώην επικεφαλής των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων Κόλιν Πάουελ πρόσφερε την Κυριακή την υποστήριξή του στον Τζο Μπάιντεν, τον Δημοκρατικό πρώην αντιπρόεδρο της χώρας, και έγινε έτσι ο πρώτος σημαντικός Ρεπουμπλικανός που στηρίζει δημοσίως τον αντίπαλο του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ στις προεδρικές εκλογές του προσεχούς Νοεμβρίου.
Ο Πάουελ, ο οποίος οδήγησε τον αμερικανικό στρατό στον Πόλεμο του Κόλπου, το 1991, υπό τον εκλιπόντα τότε πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον πρεσβύτερο, και στη συνέχεια διορίστηκε υπουργός Εξωτερικών υπό τον πρόεδρο Τζορτζ Μπους τον νεότερο, δήλωσε ότι ο Τραμπ είναι «αναποτελεσματικός» και ότι από τότε που ανέλαβε την προεδρία έχει γίνει χειρότερος.
«Δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να στηρίξω αυτή την χρονιά τον πρόεδρο Τραμπ», είπε σε συνέντευξή του στο CNN ο Πάουελ, ο οποίος δεν τον ψήφισε το 2016.
Ερωτηθείς αν θα ψηφίσει τον Μπάιντεν, ο Πάουελ απάντησε: «Θα τον ψηφίσω».























































