ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμπντέλ Λατίφ Νταρβίς: Μεγάλη επιτυχία η συμφωνία Ελλάδας-Ιταλίας για την ΑΟΖ

Αμπντέλ Λατίφ Νταρβίς: Μεγάλη επιτυχία η συμφωνία Ελλάδας-Ιταλίας για την ΑΟΖ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Αμπντέλ Λατίφ Νταρβίς, καθηγητής οικονομικών και διαχείρισης κρίσεων στην Αίγυπτο, είπε ότι μια συμφωνία ορισμού ΑΟΖ μεταξύ Αιγύπτου και Ελλάδας θα αποτελέσει ένα ισχυρό ράπισμα στη συμφωνία μεταξύ του προέδρου Ερντογάν και της λιβυκής Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας.

Σε τηλεφωνική του παρέμβαση στο αιγυπτιακό τηλεοπτικό σταθμό «Channel 10», ο Νταρβίς είπε ότι η Ευρώπη και οι μεγάλες δυνάμεις πρέπει να ασκήσουν πίεση στην Τουρκία για να σταματήσει να προσπαθεί να επιβάλλει την επιρροή της στην αραβική περιοχή και στη Μεσόγειο Θάλασσα.

«Η Ελλάδα κατόρθωσε μεγάλη επιτυχία στο να χτυπήσει τα όνειρα του Ερντογάν να καταλάβει το φυσικό αέριο της Ανατολικής Μεσογείου», είπε, σχολιάζοντας την ελληνοϊταλική συμφωνία για την ΑΟΖ.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας, αναμένεται στην Αίγυπτο στις 18 Ιουνίου, για να ξαναρχίσουν οι συνομιλίες των δύο χωρών για τον ορισμό μεταξύ τους ΑΟΖ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Διπλωματικές Πηγές: «Η Τουρκία εξήγγειλε παράνομες έρευνες σε περιοχές κυπριακών χωρικών υδάτων και υφαλοκρηπίδας»

Ο Νίκος Δένδιας αποθεώθηκε στη Λευκωσία – Οι πολίτες φώναζαν «Δένδιας-Δένδιας»

Ντάνα Λεβί: Οι Τούρκοι έχουν σχέδιο να βομβαρδίσουν το Ισραήλ – «Η Τουρκία θα μετατραπεί σε Γάζα»

Η τουρκική MİT κανόνισε συνάντηση ισλαμιστών κυβερνητικών της Συρίας με φιλοϊρανούς ισλαμιστές της Χεζμπολάχ

Ο Νίκος Δένδιας με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη στα «Φυλακισμένα Μνήματα»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr