ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Κύπρος,


















































Τραγωδία στη Σπάρτη: ΙΧ συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα - Δύο νεκροί
Κεφαλονιά: Στη φυλακή προπονητής στίβου για σεξουαλική κακοποίηση ανήλικων αθλητριών
Μετωπική Σαμαρά με Μαξίμου: Ζητά παρέμβαση Αρείου Πάγου για τις υποκλοπές
Μηχανογραφικό 2026: Ανοίγει 7/7 η πλατφόρμα για την υποβολή του - Η προθεσμία για τις Βάσεις 2026
Τουρκία-Σ.Αραβία με λεφτά του Κατάρ «ανασταίνουν» τον Σιδηρόδρομο της Χετζάζης κόντρα στον IMEC και στα συμφέροντα Ελλάδας-Κύπρου-Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δύο κρούσματα κορωνοϊού «έκπληξη» κατέγραψε τη Δευτέρα η Κύπρος, καθώς τα δύο θετικά άτομα έφτασαν στο νησί από ταξίδι στο εξωτερικό.
Το ένα άτομο έφτασε στην Κύπρο από τη Σερβία μέσω Βουλγαρίας χθες και υποβλήθηκε σε εργαστηριακή εξέταση στο αεροδρόμιο στο πλαίσιο ελέγχου όλων των πτήσεων από αεροδρόμια της Βουλγαρίας που ίσχυε μέχρι και την Κυριακή.
Παρόλο που η Σερβία ήταν στην Κατηγορία Γ, ο επιβάτης δεν προσκόμισε αρνητικό αποτέλεσμα, διότι ως Κύπριος μπορούσε να υποβληθεί στην εξέταση στην Κύπρο.
Το δεύτερο άτομο έφτασε πριν 9 μέρες στην Κύπρο από τις ΗΠΑ (Κατηγορία Γ) μέσω χώρας της Κατηγορίας Α.
Υποβλήθηκε σε εξέταση στο αεροδρόμιο με αρνητικό αποτέλεσμα και στη συνέχεια ανέπτυξε συμπτώματα και υποβλήθηκε ξανά σε εξέταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
Με βάση και τα σημερινά δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των θετικών κρουσμάτων ανήλθε στα 996.























































