Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ολάντ: Με κατέστρεψε η Τριερβελέρ

Ολάντ: Με κατέστρεψε η Τριερβελέρ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Άνω κάτω έχει κάνει την κυβέρνηση στην Γαλλία και προσωπικά τον Φρανσουά Ολάντ, η Βαλερί Τριερβελέρ, με το βιβλίο που έγραψε για την ζωή μαζί του.

Σύμφωνα με το γαλλικό τύπο, η αντίδραση του Ολάντ όταν διάβασε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ήταν: “Καταστράφηκα”.

Και βασικά, δεν έκανε λάθος, αφού η Τριερβελέρ κυριολεκτικά τον τυλίγει σε μια κόλα χαρτί, αποκαθηλώνοντας το image που έχτιζε όλα αυτά τα χρόνια ο Γάλλος Πρόεδρος.

“Εμφανίζεται ως ο άνθρωπος που δεν αγαπά τους πλούσιους. Στην πραγματικότητα, ο Πρόεδρος δεν αγαπά τους φτωχούς. Αυτός, ο άνθρωπος της αριστεράς, αποκαλεί τους φτωχούς στις ιδιωτικές συνομιλίες του: “οι ξεδοντιάρηδες”, πολύ υπερήφανος για το ευφυολόγημά του” γράφει η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας.

Το βιβλίο της Τριερβελέρ έχει τίτλο «Merci pour ce moment», δηλαδή «Ευχαριστώ για τη στιγμή», τυπώθηκε μυστικά στη Γερμανία σε 200.000 αντίτυπα και από την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας του, έγινε ανάρπαστο.

Στο βιβλίο η Βαλερί Τριερβελέρ περιγράφει λεπτομερώς και την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε όταν έμαθε για τον δεσμό του Ολάντ με την ηθοποιό Ζουλί Γκαγιέ.

“Η είδηση, Ζουλί Γκαγιέ, είναι ο πρώτος τίτλος των πρωινών εκπομπών. Καταρρέω, δεν μπορώ να το ακούσω, τρέχω στο μπάνιο. Παίρνω τη μικρή πλαστική σακούλα που περιέχει υπνωτικά. Ο Φρανσουά με έχει ακολουθήσει. Προσπαθεί να μου αποσπάσει τη σακούλα. Τρέχω στο δωμάτιο. Αρπάζει τη σακούλα, η οποία σκίζεται. Χάπια σκορπίζονται πάνω στο κρεβάτι και το πάτωμα. Καταφέρνω να μαζέψω μερικά. Καταπίνω όσα μπορώ. Θέλω να κοιμηθώ. Δεν θέλω να ζήσω τις ώρες που θα έρθουν. Αισθάνομαι την καταιγίδα που θα με χτυπήσει και δεν έχω τη δύναμη να αντισταθώ. Θέλω να φύγω. Χάνω τις αισθήσεις μου” γράφει σύμφωνα με το Paris Match, η Τριερβελέρ.

Στο πλευρό του Φρανσουά Ολάντ στάθηκε για άλλη μία φορά η Σεγκολέν Ρουαγιάλ, παλαιότερη σύντροφος του Ολάντ, που δήλωσε ότι πρόκειται για ψεύδη και ότι ο Γάλλος Πρόεδρος παραμένει «ένας αληθινός ηγέτης της Αριστεράς» που έχει αποδείξει ότι θέλει να βοηθήσει τους οικονομικά αδύνατους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

«Ξέφυγε» το έλλειμμα στη Γαλλία

Μακρόν σε Νετανιάχου: Η «εξαναγκαστική μεταφορά του πληθυσμού [των Γαζαίων] συνιστά έγκλημα πολέμου»

Η Γαλλία μπορεί να στείλει εντός ενός μηνός 20.000 στρατιώτες στην Ουκρανία

Μακρόν: «Ίσως χρειαστεί στρατός στην Ουκρανία» – «Μεσαίου μεγέθους δύναμη η Ρωσία»

Ο Μακρόν άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αποστολής στρατευμάτων στην Ουκρανία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr