ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Συνελήφθη ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ – Είχε αποφυλακιστεί λόγω Covid-19

Συνελήφθη ο πρώην δικηγόρος του Τραμπ – Είχε αποφυλακιστεί λόγω Covid-19
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Μάικλ Κόεν, ο πρώην προσωπικός δικηγόρος του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, συνελήφθη ξανά, σύμφωνα με έναν συνήγορό του.

Ο 53χρονος είχε αποφυλακιστεί τον Μάιο από ομοσπονδιακή φυλακή λόγω της πανδημίας του νέου κορωναϊού.

Παρέμεινε στη φυλακή για περίπου έναν χρόνο, από τα τρία που του επιβλήθηκαν για διάπραξη οικονομικών αδικημάτων, ψευδομαρτυρία στο Κογκρέσο και επειδή πλήρωσε για να εξασφαλίσει τη σιωπή δύο γυναικών που ισχυρίζονταν ότι είχαν σεξουαλικές επαφές με τον Τραμπ, πριν αναλάβει την προεδρία.

Ο Κόεν επρόκειτο να εκτίσει την υπόλοιπη ποινή του (μέχρι τον Νοέμβριο του 2021) σε κατ’ οίκον περιορισμό, σύμφωνα με δύο καλά πληροφορημένες πηγές.

Ωστόσο πριν από μερικές ημέρες η εφημερίδα New York Post δημοσίευσε μια φωτογραφία του στην οποία έτρωγε σε ένα εστιατόριο στο Μανχάταν.

Ο Κόεν, που κάποτε δήλωνε ότι «θα έτρωγε μια σφαίρα» για να σώσει τον Τραμπ, αργότερα στράφηκε εναντίον του και συνεργάστηκε με τις έρευνες των Δημοκρατικών στο Κογκρέσο.

Ο Αμερικανός πρόεδρος τον αποκαλεί «αρουραίο» ενώ ο πρώην δικηγόρος του τον χαρακτηρίζει «ρατσιστή» και «απατεώνα».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νετανιάχου στο Fox News: Όχι F-35 στην Τουρκία

Σύνοδος ΝΑΤΟ στην Άγκυρα: Ο Τραμπ ανεβάζει την πίεση στους Ευρωπαίους, ο Ερντογάν αναζητά γεωπολιτικά κέρδη

Το ιρανικό σχίσμα: Ο Νέος Ανώτατος Ηγέτης Μοτζταμπά Χαμενεΐ χάνει τον απόλυτο έλεγχο εν μέσω ανταρσίας της ηγεσίας

Το μήνυμα του Νετανιάχου στον Τραμπ: «Έχουμε και άλλους φίλους»

Ο Νετανιάχου αρνείται ότι ο Τραμπ ζήτησε από το Ισραήλ να σταματήσει τη δράση κατά των σηράγγων της Χεζμπολάχ στο Αλί Ταχέρ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr