ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Σαμαράς ανακοινώνει κόμμα και «τελειώνει» τον Μητσοτάκη - Ποιοι ήδη βρίσκονται στο πλευρό του
Το Ισραήλ έτοιμο να προκαλέσει χάος στην Τουρκία
ΣΟΚ στο Ισραήλ! Ο Νετανιάχου είχε προειδοποιηθεί από τον Πρόεδρο τον Εμιράτων πριν τη σφαγή της 7/10/23 ότι η Χαμάς
Ελλάδα-Κύπρος-Αίγυπτος: Οποιεσδήποτε Συμφωνίες ή Μνημόνια Κατανόησης σχετικά με την οριοθέτηση των θαλάσσιων δικαιοδοσιών θα πρέπει να συνάπτονται σύμφωνα με το
Η Τουρκία αυξάνει τις αμυντικές δαπάνες κατά 229%, στοχεύοντας στην ανάπτυξη δικών της τεχνολογιών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Αναμένουμε τουρκική επίθεση ανά πάσα στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), υποστράτηγος Αχμέντ αλ Μισμάρι, υπογραμμίζοντας ότι οι λιβυκές δυνάμεις (LNA) θα πράξουν ό,τι χρειαστεί για να αποκρούσουν κάθε επίθεση.
«Περιμένουμε την τουρκική επίθεση ανά πάσα στιγμή…
»Έχουμε κάνει ό,τι είναι απαραίτητο για να αποτρέψουμε οποιαδήποτε επίθεση εναντίον των δυνάμεών μας…
»Έχουμε στοιχεία ότι η Τουρκία πορεύεται προς την αποφασιστική μάχη, η οποία θα είναι η μάχη της Σύρτης και της Αλ Τζούφρα».
Πρόσθεσε ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις από την άλλη πλευρά, δηλαδή της φιλοτουρκικής ισλαμιστικής Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA), ότι αποδέχεται κατάπαυση πυρός και έναρξη διαπραγματεύσεων.
Όπως εξήγησε, οι μόνες στρατιωτικές επιχειρήσεις που διεξάγει στην παρούσα φάση ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) είναι αμυντικές με στόχο να εμποδιστούν οι κινήσεις των αντιπάλων του και η προώθησή τους προς τις θέσεις του LNA.
«Προχωράμε προς μια ειρηνική λύση και θα κηρύξουμε κατάπαυση πυρός εάν πληρούνται όλες οι προϋποθέσεις που έχουν καθοριστεί, δηλαδή η δέσμευση του άλλου μέρους σε εκεχειρία και η δέσμευσή του να μην μεταφέρει στη Λιβύη κανέναν τρομοκράτη και να διώξει τους εισβολείς (Τούρκους)».























































