ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Αστυνομία προειδοποιεί για ιστοσελίδα-απάτη μέσω της οποίας κλέβουν τραπεζικούς λογαριασμούς
Η AHEPA αντιτίθεται στην πώληση κινητήρων τζετ ύψους 700 εκατομμυρίων δολαρίων στην Τουρκία, επιστολή προς τον Πρόεδρο Τραμπ
«Χρειαζόμαστε κάθε άνδρα και γυναίκα μαχητή» - Εγιάλ Ζαμίρ για τις ελλείψεις στον ισραηλινό στρατό
ΟΠΕΚΕΠΕ: Ένοχοι οι 57 από τους 58 Κρητικούς αγρότες για παράνομες επιδοτήσεις - Δήλωναν εκτάσεις στην Καστοριά
Κι όμως, γίνεται: Ο Μάκης που κέρδισε το Eurojackpot κερνάει ακόμη κι όταν δεν είναι εκεί – Η έκπληξη που
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Σομαλία, που έχει καταστεί τουρκικό και καταριανό προτεκτοράτο, δηλαδή προτεκτοράτο της Μουσουλμανικής Αδελφότητας, συνεχάρη το Σάββατο την Τουρκία για το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας ως τζαμί μετά από 86 χρόνια.
«Το Υπουργείο Θρησκευτικών Υποθέσεων της Σομαλίας συγχαίρει ολόκληρο τον μουσουλμανικό κόσμο, και ιδιαίτερα τον τουρκικό λαό, τους αδελφούς μας, για τη λήψη της απόφασης να επιστρέψει την Αγία Σοφία στην κληρονομιά της ως τζαμί», ανέφερε στο Twitter.
Το άνοιγμα της Αγίας Σοφίας γιορτάστηκε με διάφορες εκδηλώσεις στην πρωτεύουσα της Σομαλίας, Μογκαντίσου.
Η Αγία Σοφία ήταν εκκλησία για 916 χρόνια μέχρι την κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης και τζαμί από το 1453 έως το 1934 –σχεδόν 500 χρόνια– και πιο πρόσφατα ως μουσείο για 86 χρόνια, μεταδίδει το κρατικό τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu.
Υπενθυμίζουμε ότι Τουρκία και Κατάρ έχουν στρατολογήσει χιλιάδες Σομαλούς και τους μεταφέρουν στη Λιβύη για να ενισχύσουν τις δυνάμεις τις ισλαμιστικής κυβέρνησης του Τουρκολίβυου Φαγιέζ αλ Σαράτζ της Τρίπολης.























































