ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Φιάσκο ολκής: Ρώσοι φαρσέρ εξαπάτησαν τον σύμβουλο Εθνικής Ασφάλειας του Κ. Μητσοτάκη
Ο Κώστας Ζαχαριάδης έφυγε από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Η ίδρυση του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα έφερε νέα δεδομένα»
Συνελήφθησαν δύο Τούρκοι λαθρέμποροι όπλων με 50 πιστόλια
Εξαρθρώθηκε σπείρα Ρομά για τηλεφωνικές απάτες - Τους πρόδωσε η επίδειξη της λείας τους στα κοινωνικά δίκτυα
Politico: Η Ελλάδα πρέπει να σταματήσει να δίνει λευκές επιταγές στον Τραμπ, λέει ο αρχηγός της αντιπολίτευσης Τσίπρας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τέρμα δεν δεν έχει ο κατήφορος του Φρανσουά Ολάντ, ο οποίος είναι πια στο έλεος των ερωτικών του περιπετειών.
Από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ στην Ουαλία, μία από τις σημαντικότερες Συνόδους αφού στο επίκεντρο βρέθηκαν τρεις εμπόλεμες ζώνες (Ουκρανία, Γάζα, Ισλαμικό Κράτος), ο Φρανσουά Ολάντ αναγκάστηκε να απαντήσει για το ζήτημα που έχει προκύψει με το βιβλίο της Βαλερί Τριερβελέρ και αν αποκαλεί τους φτωχούς, “φαφούτηδες”.
Αφού για τον ίδιο η χειρότερη μπόλεμη ζώνη είναι οι ερωτικές του περιπέτειες και το βιβλίο με τις αποκαλύψεις της Τριερβελέρ.
Ο πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ λοιπόν απάντησε, από την Ουαλία, ότι “είμαι στην υπηρεσία των φτωχότερων, αυτός είναι ο σκοπός της ζωής μου”!
Ταυτόχρονα ο Ολάντ με έντονο ύφος, ζήτησε σεβασμό για το προεδρικό αξίωμα χωρίς φυσικά να απαντήσει αν ο ίδιος με την συμπεριφορά του σέβεται τον θεσμό που υπηρετεί μάλιστα.























































