ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ισλαμιστές, Λιβύη, Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA), Συρία, Τζιχαντιστές, Τουρκία,

















































Η Χειμάρρα ΠΟΤΕ ΜΟΝΗ - O Κώστας Μπάρκας (ΣΥΡΙΖΑ) ζητά εξηγήσεις από τον Γεραπετρίτη για το τουρκικό σχολείο στην ελληνική
Ποιος υπονομεύει το Υπ. Άμυνας και το Εθνικό Συμφέρον; - Μικροπολιτική εν μέσω ακρίβειας και τουρκικών απειλών
Επίθεση στη Συρία: Αμερικανοί στρατιώτες τραυματίες κοντά στην Παλμύρα
Νίκος Δένδιας για Σφαγή Καλαβρύτων: Οι Γερμανοί θα αποζημιώσουν για τα δεινά της Ελλάδας
Νίνα Κασιμάτη για Σφαγή Καλαβρύτων (1943): «Ανυποχώρητος αγώνας για δικαιοσύνη και αποζημίωση από τη Γερμανία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Εξωτερικών της προσωρινής κυβέρνησης της Λιβύης, Αμπντούλ Χαντί αλ Χαουαΐτζ (Abdul Hadi al-Huwaij), δηλαδή της κυβέρνησης που υποστηρίζεται από τη Βουλή των Αντιπροσώπων και τον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA), προειδοποίησε τη Δευτέρα για τον κίνδυνο που συνιστούν για τις ευρωπαϊκές μεσογειακές χώρες οι μισθοφόροι τρομοκράτες (τζιχαντιστές) που υποστηρίζουν την ισλαμιστική κυβέρνηση της Τρίπολης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τουρκία μετέφερε χιλιάδες μισθοφόρους από τη Συρία, πολλοί σχετίζονται με τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το Ισλαμικό Κράτος και η Αλ Νούσρα, για να ενισχυθούν οι πολιτοφυλακές που υποστηρίζουν την ισλαμιστική Κυβέρνηση Εθνικής Συμφωνίας (GNA) ενάντια στον Λιβυκό Εθνικό Στρατό (LNA).
Ο Αλ Χαουαΐτζ εξήγησε, σε δήλωση στο «Al-Ain News» ότι, «οι Σύροι μισθοφόροι είναι ωρολογιακές βόμβες που θα εκραγούν στην απέναντι ακτή της Μεσογείου» και κάλεσε τη διεθνή κοινότητα να αντιμετωπίσει την επιθετικότητα αυτών των μισθοφόρων.






















































