ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας συνέθλιψε τον Μητσοτάκη! «Είπε ψέματα» - «Η τιμή του πετρελαίου θέρμανσης δεν δικαιολογείται να υπερβαίνει τα 1,4
Δημογραφικό: Αν η Ελλάδα χρειάζεται «μετανάστες», να «πάρει» Έλληνες/Ρωμιούς της Συρίας αντί για μουσουλμάνους
Η «Ηθική» ως εναλλακτικό μάθημα των θρησκευτικών στα σχολεία
ΟΗΕ: Οι Ισραηλινοί αποχώρησαν από την αίθουσα της Γ.Σ. στην ομιλία του Ερντογάν (βίντεο)
Δημοσκόπηση RealPolls: Mονοψήφια η διαφορά ΝΔ και ΕΛΑΣ - Πάνω από 7 στους 10 δεν βλέπουν αυτοδυναμία 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η κυβέρνηση της Σιέρα Λεόνε ανακοίνωσε σήμερα ότι λόγω του Έμπολα ο πληθυσμός της χώρας θα βρίσκεται σε κατ΄οίκον περιορισμό από τις 19 έως τις 21 Σεπτεμβρίου, ώστε να διευκολυνθεί η καταγραφή των κρουσμάτων του αιμορραγικού πυρετού Εμπολα, καθώς η επιδημία παραμένει ανεξέλεγκτη στην Δυτική Αφρική.
Η Σιέρα Λεόνε είναι μαζί με την Γουινέα και τη Λιβερία οι πλέον πληγείσες χώρες της Δυτικής Αφρικής.
«Ο περιορισμός σημείνει ότι κανείς άνθρωπος, ακόμη περισσότερο κανένα αυτοκίνητο , εκτός εκείνων που είναι απαραίτητα για την παροχή των υπηρεσιών, δεν θα έχει άδεια να κυκλοφορήσει. Το μέτρο θα εφαρμοσθεί για όλον τον κόσμο», δήλωσε ο εκπρόσωπος της κυβέρνησης Αμπντουλάι Μπαρατάι.
Έτσι, το προσωπικό των υπηρεσιών υγείας και των μη κυβερνητικών οργανώσεων θα πηγαίνει από σπίτι σε σπίτι για να εντοπίσει τυχόν προσβεβλημένα απο τον ιό άτομα που κρύβονται με τη βοήθεια των οκογενειών τους.
Σύμφωνα με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, το εξαιρετικού χαρακτήρα μέτρο αυτό θα εφαρμόζεται περιοδικά μέχρι την οριστική αντιμετώπιση της επιδημίας.























































