ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Τραμπ σε Σι: Εσείς έχετε χιλιάδες χρόνια ιστορίας, εμείς είμαστε οι κληρονόμοι της Αθήνας, της Σπάρτης, της Ρώμης και της
Οι Τούρκοι δειλοί τρέχουν στη Σαουδική Αραβία για τη Συμφωνία της Μέκκας
Η Σαουδική Αραβία ΔΕΝ θα πάρει F-35 - Το Κατάρ θα επενδύσει στην τουρκική πολεμική βιομηχανία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Το Εργατικό Κόμμα Κουρδιστάν (PKK) ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι κατέρριψε ένα τουρκικό ελικόπτερο στο ιρακινό Κουρδιστάν, ως αντίποινα για τον θάνατο ενός εκ των διοικητών του μαζί με δύο Ιρακινούς υψηλόβαθμους αξιωματούχους.
Ο δήμαρχος του Κάνι Μάσι, της κοινότητας όπου κατέπεσε το ελικόπτερο κοντά στα σύνορα με την Τουρκία, επιβεβαίωσε τη συντριβή ενός τουρκικού αεροσκάφους στο Γαλλικό Πρακτορείο.
«Οι δυνάμεις μας διεξήγαγαν μια επιχείρηση εναντίον ελικοπτέρων Sikorsky (…) και κατέρριψαν ένα από τα τουρκικά αεροσκάφη», σημειώνουν σε ένα δελτίο Τύπου οι Δυνάμεις Λαϊκής Άμυνας, η ένοπλη πτέρυγα του PKK.
«Δέκα λεπτά μετά τη συντριβή του πρώτου ελικοπτέρου, ένα άλλο επλήγη και αναγκάστηκε να αλλάξει πορεία», προστίθεται στο κείμενο.
Ο Σερμπέστ Ακράουι, ο δήμαρχος του Κάνι Μάσι, διαβεβαίωσε το Γαλλικό Πρακτορείο ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον δεύτερο στόχο ούτε την έκταση των ζημιών, καθώς η πρόσβαση στην εμπόλεμη ζώνη είναι περιορισμένη.
«Η επιχείρηση αυτή διεξήχθη στη μνήμη του μάρτυρα Ακίντ Καρζάν και δύο Ιρακινών αστυνομικών που σκοτώθηκαν σε μια αεροπορική επιδρομή του τουρκικού στρατού κατοχής», διευκρινίζει το δελτίο Τύπου.























































