Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Είναι νεκρός ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους;

Είναι νεκρός ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία, που υποτίθεται ότι δείχνει νεκρό, τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Όπως αναφέρουν δεκάδες αραβικά, κυρίως site, ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους σκοτώθηκε σε αεροπορική επίθεση από τους αμερικάνους.

Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού Πενταγώνου Steve Warren αρνήθηκε να επιβεβαιώσει την είδηση τονίζοντας ότι “οι ηγέτες του Ισλαμικού Κράτους δεν είναι μέσα στους στόχους”.

Παρά το γεγονός ότι η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί από καμία πηγή της Δύσης τα αραβικά site επιμένουν να μεταδίδουν την είδηση.

Μόνο το site Basnews έγραψε πριν από λίγο ότι ο Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι δεν είναι είναι νεκρός, αλλά είναι σοβαρά τραυματισμένος σε περιοχή κοντά στα σύνορα Ιράκ – Συρίας.

isis 220

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο persona non grata πρεσβευτής του Ιράν στον Λίβανο αρνείται να φύγει

Συρία: Η Κύπρος ζητά «απόδοση ευθυνών» στους τζιχαντιστές που επιτέθηκαν σε Ελληνορθόδοξους στη Σελευκόβηλο

Συρία: Αυστηρή παρέμβαση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας για τις επιθέσεις κατά Ελληνορθόδοξων στη Σελεύκεια (Σουκαϊλαμπίγια)

ΥΠΕΞ ΞΥΠΝΑ! Τζιχαντιστές στη Συρία επιτίθενται σε Ελληνορθόδοξους στη Σελεύκεια (Σκελεμπίγια)

Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr