ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένας άνδρας τραυματίστηκε θανάσιμα από έναν καρχαρία το απόγευμα της Δευτέρας, στα ανοικτά των ακτών του Κουίνσλαντ της Αυστραλίας, στην έκτη φετινή θανατηφόρα επίθεση καρχαρία στη χώρα.
Ο άτυχος 50χρονος σέρφερ δέχτηκε δαγκώματα στο πόδι, στην παραλία Γκρινμάουντ, κοντά στα σύνορα του Κουίνσλαντ με τη Νέα Νότια Ουαλία.
Θεωρητικά, η παραλία προστατευόταν από ένα δίχτυ.
Μια παράκτια κάμερα παρακολούθησης, κατέγραψε τους παρευρισκόμενους να τρέχουν στο νερό για να βοηθήσουν τον τραυματισμένο άνδρα.
Εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Άμεσης Ανάγκης του Κουίνσλαντ είπε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι οι παραϊατρικοί επενέβησαν και προσπάθησαν να βοηθήσουν τον τραυματία, ο οποίος υπέκυψε λίγα λεπτά μετά.
Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αυτή ήταν η πρώτη θανατηφόρα επίθεση καρχαρία σε προστατευόμενη με δίχτυ παραλία της Αυστραλίας από το 1962.























































