Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες κυρώσεις της Ευρώπης κατά της Ρωσίας παρά την εκεχειρία

Νέες κυρώσεις της Ευρώπης κατά της Ρωσίας παρά την εκεχειρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Εντύπωση προκαλεί η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να ανακοινώσει νέες κυρώσεις παρά την επίτευξη εκεχειρίας στην ανατολική Ουκρανία.

Οι νέες κυρώσεις θα τεθούν σε ισχύ τις επόμενες ημέρες.

Ενδεικτικό της μανίας της Γερμανίας να στηρίξει τις μαριονέτες του Κιέβου είναι το γεγονός ότι σήμερα Πούτιν και Ποροσένκο είχαν νέα τηλεφωνική επαφή όπου συμφώνησαν να συνεχίσουν το διάλογο με στόχο τον τερματισμό των συγκρούσεων στην ανατολική Ουκρανία.

Στη λίστα των κυρώσεων μετά την νέα απόφαση μπήκαν άλλοι 24 Ρώσοι αξιωματούχοι, στους οποίους απαγορεύεται η είσοδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση και παγώνουν τα περιουσιακά τους στοιχεία.

Στην λίστα βρίσκεται επίσης και η τράπεζα της μεγαλύτερης εταιρείας φυσικού αερίου, της Gazprom Bank.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα

Ανατ. Μεσόγειος: Η αμερικανική μετατόπιση, η αδυναμία της ΕΕ και η άνοδος των περιφερειακών ανταγωνισμών

Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»

Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr