ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Το Ισραήλ υπέγραψε αμυντική συμφωνία με τη Κύπρο
Τέλος με απειλές ο Μπεκίρης από το γραφείο Μητσοτάκη στη Βουλή: «Θα τα πούμε στα δικαστήρια»
Τουρκία: Μέχρι τέλος 2026 οι νεοθωμανοί κάνουν τη «Γαλάζια Πατρίδα» νόμο - Οι Τούρκοι πειρατές τώρα διεκδικούν 176 ελληνικά νησιά
Το Ιράν «μάγκεψε» μετά τη συνάντηση με τους τρεις της Συμφωνίας της Μέκκας - Τι δήλωσε ο Μοχσέν Ρεζαΐ
Χιούστον: Ιμάμης κάλεσε σε εξισλαμισμό των ΗΠΑ - Λάθος ο «χορός» με λεσβίες για την απελευθέρωση της Παλαιστίνης
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο υπουργός Άμυνας της ισλαμιστικής κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA) της Τρίπολης στη Λιβύη, Σαλάχ Εντίν αλ Ναμρούς (Salah Eddine al-Namrush) ανακοίνωσε την Κυριακή ότι το υπουργείο του σε συνεργασία με τους Τούρκους άρχισε να εφαρμόζει νέα προγράμματα και κατασκευάζει νέα εκπαιδευτικά στρατόπεδα, αναφέρει ιστότοπος της Τρίπολης και αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.
Σε δήλωση του που δημοσιεύθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Αλ Ναμρούς ανέφερε ότι οι συζητήσεις του υπουργείου που διευθύνει βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με την τουρκική πλευρά, η οποία στηρίζει την κυβέρνηση της Τρίπολης.
«Έχουμε αρχίσει να εφαρμόζουμε προγράμματα για την οικοδόμηση των ενόπλων δυνάμεων, την ανάπτυξη του στρατού, την αναδιάρθρωση των δυνάμεων και την ανάπτυξη των τομέων της αεροπορίας, της ναυτικής άμυνας, των αντιτρομοκρατικών δυνάμεων και των ειδικών δυνάμεων», πρόσθεσε ο Αλ Ναμρούς.
Διευκρίνισε ότι «το πρώτο εκπαιδευτικό κέντρο εξοπλίστηκε στα προάστια της πρωτεύουσας, Τρίπολη, και ότι η προτεραιότητα είναι στην κατασκευή του που θα γίνει σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.
Θα αποφοιτούν οι νέες δυνάμεις που θα συμμετέχουν στην υποστήριξη της άμυνας της Τρίπολης, όπως αναφέρεται.






















































