ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΑΟΖ Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, Έρευνα Υδρογονανθράκων, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Κύπρος, Λιβύη, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Τουρκία, Υδρογονάνθρακες,


















































Ο πανέξυπνος... διακοποΚούλης έπεσε από το ποδήλατο - Παρόμοιο «σουπάρισμα» με του πανέξυπνου ΓΑΠ
Το Ισραήλ καταγγέλλει την Τουρκία ότι κατέχει παράνομα το 36% της Κύπρου, το 5% της Συρίας και 2.000 τ.χλμ. στο
OPUS NOVUM: Η κατάρρευση της «ρωσικής πίστης», η «πολιτική θρησκεία», ο «νέος αθεϊσμός», η «μετακοσμική θρησκευτικότητα» και ο Θεός πέρα
Καιρός: Πτώση θερμοκρασίας μέχρι τον Δεκαπενταύγουστο - Πού και πότε επιστρέφει η ζέστη
Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά ο Μίλτος Τεντόγλου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Όσοι δεν μπορούσαν να κάνουν ένα βήμα πίσω στην ανατολική Μεσόγειο επιδόθηκαν σε κούφιες απειλές και εκβιασμούς αλλά τελικά εισάκουσαν τις εκκλήσεις μας για διάλογο», δήλωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχολιάζοντας εμμέσως πλην σαφώς τις αποφάσεις της Συνόδο Κορυφής της ΕΕ.
Σε ομιλία του στο Ικόνιο, ο Τούρκος Πρόεδρος είπε επίσης ότι:
«Ήθελαν να παίξουν ένα παρόμοιο παιχνίδι στη Μεσόγειο.
»Μετά την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στην “ΤΔΒΚ” [ψευδοκράτος Κύπρος], χάρη στη συμφωνία που κάναμε με τη Λιβύη [καθεστώς Σαράτζ] μετατρέψαμε ένα μεγάλο μέρος της ανατολικής Μεσογείου σε νόμιμο πεδίο δραστηριότητας».
Ανέφερε ότι «το κοίτασμα φυσικού αερίου που ανακαλύψαμε στη Μαύρη Θάλασσα συνέβαλε στο να ανταμειφθούν οι προσπάθειές μας αλλά και να εξυψώσουμε το ηθικό του έθνους μας.
»Στην αντιπαράθεση στην ανατολική Μεσόγειο, όσοι δεν μπορούσαν να κάνουν ένα βήμα πίσω στην ανατολική Μεσόγειο επιδόθηκαν σε κούφιες απειλές και εκβιασμούς και αστείες επιδείξεις ισχύος, αλλά τελικά εισάκουσαν τις εκκλήσεις μας για διάλογο».























































