ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Δημοσκόπηση: Πέφτει κι' άλλο η ΝΔ - Ανεβαίνει ο Τσίπρας - Το ΠΑΣΟΚ χωρίς Ανδρουλάκη αυξάνει ποσοστά
Ο... ουκρανικός λόγος της επιλογής Πιερρακάκη για πρόεδρος του Eurogroup
Η επεισοδιακή κατάθεση του «Φραπέ» για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
«Βόμβα» Ζελένσκι για δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας
ΣΟΚ στην Αμαλιάδα: 14χρονος εκβίαζε συμμαθητή 12 ετών - Του απέσπασε 8.200 ευρώ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την έλλειψη προόδου στα ζητήματα που απασχολούν τις σχέσεις Ευρωπαϊκής Ενωσης – Τουρκίας, ενόψει και της Συνόδου Κορυφής του Δεκεμβρίου, επεσήμανε σε δηλώσεις της η Άνγκελα Μέρκελ.
«Δεν έχουμε κάνει την πρόοδο που θέλαμε στις σχέσεις Ε.Ε. – Τουρκίας» ανέφερε το μεσημέρι της Δευτέρας η Γερμανίδα Καγκελάριος που αναφέρθηκε επίσης στο Βrexit, λέγοντας ότι έχει απομείνει λίγος χρόνος και ορισμένα κράτη – μέλη χάνουν την υπομονή τους.
Η δήλωση της Γερμανίδας Καγκελαρίου έρχεται λίγες ώρες μετά την τοποθέτηση του εκπροσώπου της Κομισιόν επί θεμάτων εξωτερικών υποθέσεων Πίτερ Στάνο, ο οποίος, αναφερόμενος στη Σύνοδο Κορυφής του Δεκεμβρίου, ανέφερε ότι «τα πάντα είναι στο τραπέζι».
«Έχουμε ξεκινήσει να εργαζόμαστε επάνω στη θετική ατζέντα και την απαραίτητη προετοιμασία και επίσης για τη Διάσκεψη για την Ανατολική Μεσόγειο, αλλά συνεχίζουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση, τις ενέργειες της Τουρκίας.
»Στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο θα γίνει η επαναξιολόγηση προς ποιες κατευθύνσεις θα προχωρήσουμε αναφορικά με τις σχέσεις μας με την Τουρκία.
»Τα πάντα είναι στο τραπέζι» σημείωσε ο Πίτερ Στάνο και προσέθεσε:
«Έχουμε κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες και θα δούμε την απόφαση των ηγετών των κρατών μελών της ΕΕ, προς ποιες κατευθύνσεις θα προχωρήσουμε με βάση τις ενέργειες και τις ανακοινώσεις της Τουρκίας».






















































