ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
Η Ρωσία παραδίδει drones στο Ιράν για την ενίσχυση των δυνατοτήτων του
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ναι» στην ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας λέει η σχεδιάστρια μόδας Βίβιεν Γουέστγουντ (Vivienne Westwood), μέσω της εβδομάδας μόδας στο Λονδίνο. Η ίδια, εμφανίστηκε κρατώντας μία σημαία της Σκωτίας για να στείλει το δικό της μήνυμα λίγες ώρες πριν την προσφυγή των Σκωτσέζων στις κάλπες για το επίμαχο δημοψήφισμα.
Μάλιστα η Vivienne Westwood άφησε σε κάθε κάθισμα της γεμάτης αίθουσας μία δήλωση, με την οποία εξηγούσε γιατί τάσσεται υπέρ της ανεξαρτητοποίησης της Σκωτίας.
Ωστόσο δεν ήταν μόνο η ίδια αλλά και όλα τα μοντέλα που μετείχαν στην επίδειξη μόδας, τα οποία φορούσαν κονκάρδες που έγραφαν «Yes».
Εν συνεχεία, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας υπογράμμισε ότι μετά από 307 χρόνια, ένα ηχηρό «όχι» στην ανεξαρτητοποίηση της Σκωτίας μπορεί να θέσει τα θεμέλια για ένα καλύτερο μέλλον της χώρας, ενώ χαρακτήρισε την καμπάνια της Βρετανίας «better together» τρομολαγνική και ανόητη.























































