ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Αλίσα Φάρα παραιτήθηκε από διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου

Η Αλίσα Φάρα παραιτήθηκε από διευθύντρια επικοινωνίας του Λευκού Οίκου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Αλίσα Φάρα, η διευθύντρια επικοινωνίας της αμερικανικής προεδρίας, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη ότι υπέβαλε την παραίτησή της, μοιάζοντας να αναγνωρίζει, χωρίς πάντως να το εκφράζει ρητά, την ήττα του Ντόναλντ Τραμπ.

«Έπειτα από τριάμισι απίστευτα χρόνια, θα εγκαταλείψω τον Λευκό Οίκο για να αφιερωθώ σε άλλα εγχειρήματα», ανέφερε η πρώην εκπρόσωπος του αντιπροέδρου Μάικ Πενς και κατόπιν του Πενταγώνου, προτού της ανατεθεί το αξίωμα από το οποίο παραιτήθηκε.

«Είμαι πολύ υπερήφανη για τα απίστευτα πράγματα που καταφέραμε για να κάνουμε τη χώρα μας ισχυρότερη και ασφαλέστερη», πρόσθεσε η Φάρα, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Τραμπ, η θητεία του οποίου ολοκληρώνεται την 20ή Ιανουαρίου.

Μετά τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου στις ΗΠΑ, τις οποίες κέρδισε ο Δημοκρατικός Τζο Μπάιντεν, κάτι που ο μεγιστάνας αρνείται να παραδεχθεί ως εδώ, η Φάρα τήρησε μάλλον διακριτική στάση.

Η συμπεριφορά της ήταν θεαματικά διαφορετική από εκείνη της Κέιλι Μακενάνι, της εκπροσώπου Τύπου του Λευκού Οίκου, που επαναλαμβάνει ασταμάτητα τις καταγγελίες περί εκτενούς νοθείας και νίκης των Δημοκρατικών με απάτη, χωρίς να παρουσιάζει κανένα απτό στοιχείο για να στηρίξει τους ισχυρισμούς αυτούς.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Το ιρανικό Fars υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση Τραμπ αποδέχτηκε το Ιράν να επιβάλλει ναυτιλιακά τέλη στα Στενά του Ορμούζ

JFEED: Οι Εβραίοι που «πούλησαν» το Ισραήλ – Απόδειξη ότι οι Εβραίοι σύμβουλοι του Τραμπ δεν ενεργούν προς το συμφέρον του Ισραήλ

Στη Νίκαια ο Αλέξης Τσίπρας: Τη Δευτέρα 15/06 ανοιχτός διάλογος με τους πολίτες στην πλατεία 17ης Αυγούστου

JFEED: Ο Τραμπ ψεύδεται προς όλους – Ή είναι απλώς εξαντλημένος

Ατελές Μνημόνιο αντί για Συμφωνία: Οι γεωπολιτικές ισορροπίες μετά τη διπλωματική πρωτοβουλία για τη Μέση Ανατολή

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr