Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Κιμ εκτέλεσε άνδρα για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού

Ο Κιμ εκτέλεσε άνδρα για παραβίαση των περιοριστικών μέτρων του κορωνοϊού
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στο εκτελεστικό απόσπασμα έστειλε ο ηγέτης της Βορείου Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν άνδρα που τρύπωσε από τα σφραγισμένα σύνορα με την Κίνα στις 28 Νοεμβρίου, παραβιάζοντας τις εντολές για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Λέγεται πως η εκτέλεση του άνδρα έγινε δημοσίως, προκειμένου οι πολίτες του καθεστώτος της Πιονγκγιάνγκ να φοβηθούν και να υποτάσσονται στις εντολές, σύμφωνα με το Radio Free Asia.

Κι ενώ η Βόρεια Κορέα επισήμως υποστηρίζει ότι δεν είχε ούτε ένα κρούσμα κορωνοϊού, το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν έχει επιβάλει εξαιρετικά αυστηρά μέτρα καραντίνας και ο στρατός έχει εντολή να πυροβολεί όσους μπαίνουν κρυφά στα κινεζικά σύνορα, σύμφωνα με πηγή.

Έκαναν δημόσια εκτέλεση με απόσπασμα για να απειλήσουν τους κατοίκους στα σύνορα επειδή υπάρχουν πολλές επαφές με ανθρώπους στην άλλη πλευρά των συνόρων, ενώ υπάρχουν και πολλοί που διασχίζουν λαθραία τα σύνορα.

Φέρεται ο άνθρωπος που εκτελέστηκε να ήταν γύρω στα 50. Κατηγορήθηκε ότι περνούσε λαθραία τα σύνορα με Κινέζους επιχειρηματικούς συνεργάτες του ενώ τα σύνορα παραμένουν κλειστά σχεδόν ολόκληρο το 2020.

Υπάρχουν φόβοι ότι όσοι μετακινούνται κρυφά στις δύο πλευρές των συνόρων μπορεί να μεταφέρουν τον ιό στη Βόρεια Κορέα και γι’ αυτό το καθεστώς του Κιμ έχει ενισχύσει τη στρατιωτική παρουσία στα σύνορα για να επιβάλουν τους περιορισμούς.

Επίσης, η Πιονγκγιάνγκ έχει στείλει ειδικές μονάδες να ελέγξουν τους συνοριακούς φρουρούς και α διασφαλίσουν ότι δεν εμπλέκονται στη διακίνηση προσώπων οι ίδιοι.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πολεμικές ασκήσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν – Σχέδια απάντησης στα στρατιωτικά γυμνάσια ΗΠΑ-Νότιας Κορέας

Γερμανία: 62χρονος εμβολιάστηκε 217 φορές κατά της covid-19

Στη Λάρισα οι νεκροί του κορωνοϊού δεν έχουν «λιώσει» – Στο Νέο Κοιμητήριο σταμάτησαν οι εκταφές

Η Βόρεια Κορέα παράγει και στέλνει τεράστιες ποσότητες πυρομαχικών στον Πούτιν

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν έκανε δώρο στον Κιμ Γιονγκ Ουν ένα αυτοκίνητο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr