ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Άνγκελα Μέρκελ αναζητά τρόπο να άρει το βέτο Ουγγαρίας και Πολωνίας

Η Άνγκελα Μέρκελ αναζητά τρόπο να άρει το βέτο Ουγγαρίας και Πολωνίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα Τετάρτη ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αναζητά έναν τρόπο να άρει το βέτο της Ουγγαρίας και της Πολωνίας για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, διατηρώντας παράλληλα τον μηχανισμό κράτους δικαίου.

Η Βαρσοβία και η Βουδαπέστη βρίσκονται σε δυσμένεια από τις Βρυξέλλες για καταπάτηση της ανεξαρτησίας των δικαστικών και των μέσων ενημέρωσης και έχουν μπλοκάρει τον προϋπολογισμό και το Ταμείο Ανάκαμψης της Ε.Ε., επειδή αντιτίθενται στο να συνδέονται τα κεφάλαια με το σεβασμό του κράτους δικαίου και των δημοκρατικών κανόνων.

Παράλληλα μιλώντας στο γερμανικό κοινοβούλιο, τόνισε ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει μετατοπίσει την ισορροπία της παγκόσμιας οικονομίας, με πολλές χώρες να αντιμετωπίζουν οικονομική ύφεση λόγω της κρίσης.

Όπως επισήμανε οι οικονομίες που αποδείχθηκαν πιο ανθεκτικές είναι εκείνες που κατάφεραν να ελέγξουν την πανδημία.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τι συμβαίνει στα μάτια σε όσους έχουν κάνει το εμβόλιο της Pfizer για τον Covid-19;

POLITICO: Στα χαρακώματα Μελόνι-Σάντσεθ για το μεταναστευτικό – «Μπλόκο» στα σύνορα

Γερμανία: Η ακροδεξιά AfD σε ιστορικό υψηλό 28% – Διευρύνει το προβάδισμα από το CDU/CSU του Μερτς

Ο Φρέντης Μπελέρης ρωτά την Κομισιόν αν προτίθεται να δημιουργήσει Ευρωπαϊκό Ταμείο για την αποζημίωση των πυρόπληκτων πολιτών

Τι απάντησε η Κάγια Κάλας στον Γιάννη Μανιάτη για τις νεοοθωμανικές μπούρδες περί «Γαλάζιας Πατρίδας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr