ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άνγκελα Μέρκελ, Γερμανία, Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Κορωνοϊός - Κορονοϊός, Ουγγαρία, Πολωνία, Σύνοδος Κορυφής,


















































Δημοσκόπηση ALCO: Ιστορικό χαμηλό 22,8% για τη ΝΔ - Στο 25% ο Τσίπρας
Ο Θανάσης Αυγερινός γραφείο Τύπου της Καρυστιανού
Πηγή: Ο Τραμπ άσκησε βέτο σε σχέδιο εξέγερσης των Κούρδων - Ποια η εισήγηση της Μοσάντ κι ο ρόλος της
ΣΚΑΪ: Σταματάει το Survivor μετά από σοβαρό ατύχημα παίκτη
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) βομβάρδισαν στόχους του Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα Τετάρτη ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση αναζητά έναν τρόπο να άρει το βέτο της Ουγγαρίας και της Πολωνίας για τον ευρωπαϊκό προϋπολογισμό, διατηρώντας παράλληλα τον μηχανισμό κράτους δικαίου.
Η Βαρσοβία και η Βουδαπέστη βρίσκονται σε δυσμένεια από τις Βρυξέλλες για καταπάτηση της ανεξαρτησίας των δικαστικών και των μέσων ενημέρωσης και έχουν μπλοκάρει τον προϋπολογισμό και το Ταμείο Ανάκαμψης της Ε.Ε., επειδή αντιτίθενται στο να συνδέονται τα κεφάλαια με το σεβασμό του κράτους δικαίου και των δημοκρατικών κανόνων.
Παράλληλα μιλώντας στο γερμανικό κοινοβούλιο, τόνισε ότι η πανδημία του κορωνοϊού έχει μετατοπίσει την ισορροπία της παγκόσμιας οικονομίας, με πολλές χώρες να αντιμετωπίζουν οικονομική ύφεση λόγω της κρίσης.
Όπως επισήμανε οι οικονομίες που αποδείχθηκαν πιο ανθεκτικές είναι εκείνες που κατάφεραν να ελέγξουν την πανδημία.























































