Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Νέες εξουσίες στη κυβέρνηση της Σκωτίας τάζει ο Κάμερον

Νέες εξουσίες στη κυβέρνηση της Σκωτίας τάζει ο Κάμερον
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Νέες εξουσίες στη κυβέρνηση της Σκωτίας, για να αποτρέψει το ενδεχόμενο θετικής ψήφου για την ανεξαρτητοποίηση της στο επικείμενο δημοψήφισμα της 18ης Σεπτεμβρίου, τάζει ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

«Εάν η Σκωτία ανεξαρτητοποιηθεί από το Ηνωμένο Βασίλειο, θα είναι για πάντα», δήλωσε ο Κάμερον , κάνοντας λόγο για «επίπονο διαζύγιο», και καλώντας τους Σκωτσέζους να ψηφίσουν υπέρ της παραμονής της Σκωτίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, έστω και αν αντιτίθενται στον ίδιο και τη κυβέρνηση του.

Μάλιστα υποσχέθηκε ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα αποκέντρωσης, με απόδοση νέων εξουσιών στην τοπική κυβέρνηση της Σκωτίας.

Μια πρόσφατη δημοσκόπηση πάντως την οποία δημοσίευσε η εφημερίδα Sunday Times, δείχνει ότι το ποσοστό των πολιτών που τάσσονται υπέρ της ανεξαρτησίας της Σκωτίας έχει ανέλθει στο 54%, ενώ το ποσοστό όσων επιθυμούν την παραμονή της στη Μεγάλη Βρετανία βρίσκεται στο 46%.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Λονδίνο: «Σανδαλάκηδες» διαδηλωτές υπέρ της Γάζας την «έπεσαν» στην Oxford Street

Ουκρανία: Το Κίεβο «συμφωνεί σε ειρηνευτικό σχέδιο» με τη μεσολάβηση των ΗΠΑ

«Ιθάκη»: Ο Πούτιν προέτρεψε τον Τσίπρα «να τα βρει με τη Μέρκελ»

Ευρωπαϊκή αντιπρόταση για την Ουκρανία: Διαπραγματεύσεις αντί παραχώρηση εδαφών, ρωσικές αποζημιώσεις και εκλογές

Οι Τούρκοι φοβούνται ότι το Ισραήλ αγοράζει γη στην κατεχόμενη Κύπρο – «Η Κύπρος προστίθεται στο μενού του νέου ιμπεριαλιστικού παιχνιδιού που στήνεται στην περιοχή μας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr