ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Νετανιάχου διαμήνυσε στους Τούρκους: ΜΗΝ πλησιάζετε το Ισραήλ! Δεν άκουσαν, τους βομβάρδισε
Σχέδιο Τραμπ για παράδοση όπλων στη Γάζα πριν από τις ισραηλινές εκλογές
Οι Ισραηλινοί ανατίναξαν οπλαρχηγούς της Χαμάς και του Ισλαμικού Τζιχάντ στη Γάζα
Αλέξης Τσίπρας: Εθνικός στόχος να απαλλαγεί η πατρίδα μας από τον Μητσοτάκη (βίντεο)
Συρία: Ο τζιχαντιστής μεταβατικός Πρόεδρος Τζολάνι/Γκολάνι διόρισε τον σοσιαλπατριώτη Κούρδο Στρατηγό Άμπντι Προεδρικό Σύμβουλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σύμφωνα με έρευνα που διεξήχθη από διάφορα μέσα ενημέρωσης, ο Ρώσος πολιτικός της αντιπολίτευσης Αλεξέι Ναβάλνι δηλητηριάστηκε προφανώς από μέλη της ρωσικής υπηρεσίας πληροφοριών FSB.
Όπως γράφει το περιοδικό «Der Spiegel», έχουν αναγνωριστεί τουλάχιστον οκτώ συνεργάτες της που έχουν πετάξει περισσότερες από 30 φορές πριν από αυτόν προς τους ταξιδιωτικούς προορισμούς του από το 2017 και επέστρεψαν στη Μόσχα λίγο μετά.
Δύο από τους υπόπτους θεωρείται επίσης ότι ανήκουν σε μονάδες της εν λόγω μυστικής υπηρεσίας που έχουν ήδη συνδεθεί με την δηλητηρίαση.
Τους τελευταίους μήνες, το περιοδικό «Der Spiegel» ερεύνησε τις συνθήκες της δηλητηρίασης μαζί με τις ερευνητικές πλατφόρμες «Bellingcat» και «The Insider» καθώς και το αμερικανικό κανάλι ειδήσεων CNN.
Ο Ναβάλνι κατέρρευσε στις 20 Αυγούστου κατά την διάρκεια πτήσης από το Τομσκ της Σιβηρίας προς τη Μόσχα.
Δύο ημέρες αργότερα, ο 44χρονος μεταφέρθηκε σε πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Βερολίνου για θεραπεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τρία ευρωπαϊκά εργαστήρια, o Ναβάλνι δηλητηριάστηκε με νευροτοξικό παράγοντα από την οικογένεια Novitschok.























































