ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Νίκος Δένδιας: «Η θάλασσα είναι ο φυσικός μας χώρος» - «Ο Άη Νικόλας σκέποι τις θάλασσες, σκέποι τον Στόλο, σκέποι
Ρήξη Χαμάς-Δικτύων Μουσουλμανικής Αδελφότητας: Αγνοούνται εκατομμύρια δολάρια που προορίζονταν για τη Γάζα
Διπλωματική ένταση: Η Απεσταλμένη του ΟΗΕ για την Κύπρο αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά της Κύπρου» - Η Νίνα Κασιμάτη
Ιράν: Συνελήφθησαν δύο διοργανωτές μαραθωνίου επειδή γυναίκες έτρεξαν χωρίς χιτζάμπ
Πάνω από 1.000 Αμερικανοί χριστιανοί προσευχήθηκαν μαζικά για την Ιερουσαλήμ στο Δυτικό Τείχος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση επιβεβαίωσε την Τετάρτη τη θέση της ότι οι εμβολιασμοί κατά του κορωνοϊού πρέπει να παραμείνουν εθελοντικοί.
Στο ομοσπονδιακό κοινοβούλιο (Bundestag), ωστόσο, η καγκελάριος Μέρκελ κάλεσε τους πολίτες «να επωφεληθούν από τη δυνατότητα εμβολιασμού τους.
»Ο στόχος είναι η ανοσία της αγέλης.
»Εάν δεν εμβολιαστούν περισσότερο από 40%, 50% ή 60% των πολιτών, όλοι θα πρέπει να φορούν μάσκα για μεγάλο χρονικό διάστημα», όπως είπε.
Η Μέρκελ δεν απέκλεισε πάντως αλλαγές στη στρατηγική εμβολιασμού για τον κορωνοϊό.
«Η διαδικασία εξαρτάται επίσης από το τι θα διαπιστώσουν οι Αρχές αδειοδότησης σχετικά με την καταλληλότητα των εμβολίων και για το τι θα ισχύσει για ποια ομάδα.
»Για παράδειγμα, δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα στοιχεία για τα παιδιά».
Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Λειψίας, μόνο ο ένας στους δύο πολίτες θέλει να εμβολιαστεί.
Τον Απρίλιο, το ποσοστό ανέρχονταν στο 79%.
Λόγω της φθίνουσας προθυμίας για εμβολιασμό, η Ένωση Ιατρών «Marburger Bund» τάχθηκε υπέρ μιας ευρείας εκστρατείας ενημέρωσης.























































