ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κυρηναϊκή: Ο Γεραπετρίτης συναντήθηκε με τον Χάφταρ - Τι είπαν για ΑΟΖ - Εγκαίνια νέου κτηρίου ελληνικού Γενικού Προξενείου στη
Αλέξης Τσίπρας: «Κάνουν ολόκληρα συνέδρια για να δουν εάν θα συγκυβερνήσουν με τον Μητσοτάκη» - Ο Τσίπρας δήλωσε έτοιμος να
Αλλαγή ώρας: Πότε θα γυρίσουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά
Τραμπ: Κάλεσμα στη Σαουδική Αραβία για ένταξη στις «Συμφωνίες του Αβραάμ» - «Μεταμορφωμένη» η Μέση Ανατολή μετά τον πόλεμο στο
Βανς: Ο πόλεμος θα συνεχιστεί «λίγο ακόμα» για να διασφαλιστεί ο «ευνουχισμός» του Ιράν σε βάθος χρόνου
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα τεχνικό πρόβλημα στα ψυγεία που φυλάσσονται τα εμβόλια των Pfizer-Biontech κατέστησαν 975 δόσεις άχρηστες με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η καταστροφή τους.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail 975 δόσεις του εμβολίου καταστράφηκαν στο Macclesfield της Βρετανίας, λόγω προβλήματος στη συντήρησή τους στα ψυγεία.
Η συγκεκριμένη παρτίδα παραδόθηκε στο Waters Green Medical Center και βρέθηκε ότι δεν ήταν δυνατόν να χρησιμοποιηθεί.
Το εμβόλιο προκειμένου να συντηρηθεί απαιτεί θερμοκρασίες ψύξης -70 βαθμούς Κελσίου και στη συνέχεια η διατήρησή του στα κέντρα εμβολιασμού απαιτεί από 2 έως 8 βαθμούς Κελσίου.
Οι ασθενείς οι οποίοι ανυπομονούσαν να κάνουν το εμβόλιο ενημερώθηκαν για το γεγονός και πως θα λάβουν εκ νέου ειδοποίηση σε τρεις εβδομάδες.
Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν τα προβλήματα στην ψύξη του εμβολίου συνέβησαν στο ιατρικό κέντρο ή πριν φτάσουν εκεί.























































