ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κορωνοϊός: 1.129 νέοι θάνατοι στη Γερμανία σε ένα 24ωρο

Κορωνοϊός: 1.129 νέοι θάνατοι στη Γερμανία σε ένα 24ωρο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Κορωνοϊός - Κορονοϊός,

Ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων του SARS-CoV-2 στη Γερμανία αυξήθηκε κατά 22.459 το προηγούμενο 24ωρο, φθάνοντας τα 1.687.185, σύμφωνα με τα δεδομένα που συγκεντρώνει το Ινστιτούτο Ρόμπερτ Κοχ για τις λοιμώδεις νόσους.

Το ίδιο διάστημα, 1.129 ασθενείς με την COVID-19 υπέκυψαν, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας του νέου κορωνοϊού να φθάνει πλέον τους 32.197 νεκρούς.

Αυτός είναι ο βαρύτερος απολογισμός θυμάτων που έχει καταγραφεί ως τώρα στη Γερμανία σε μια ημέρα αφότου εκδηλώθηκε η πανδημία.

Το προηγούμενο τραγικό ρεκόρ θανάτων στη χώρα είχε καταγραφεί την περασμένη Τετάρτη, όταν είχαν φθάσει τους 962.

Συνολικά έχουν υποκύψει εξαιτίας της νόσου που προκαλεί ο νέος κορωνοϊός 32.107 άνθρωποι στη Γερμανία αφότου άρχισε η εξάπλωση της πανδημίας στη χώρα ως εδώ.

Το ινστιτούτο είχε προειδοποιήσει ότι τα στοιχεία των τελευταίων ημερών θα ήταν ατελή, καθώς οι κρατιδιακές υγειονομικές θα καθυστερούσαν να στείλουν δεδομένα λόγω των Χριστουγέννων.

Οι αριθμοί που ανακοινώθηκαν το Σαββατοκύριακο ήταν αισθητά μειωμένοι.

Η Γερμανία, η οποία είχε δεχθεί επαίνους για τον τρόπο που αντιμετώπισε αρχικά την πανδημία την άνοιξη, χτυπήθηκε με σφοδρότητα από το επιλεγόμενο δεύτερο κύμα και οι Αρχές αναγκάστηκαν να επιβάλλουν εκ νέου περιοριστικά μέτρα, με ισχύ τουλάχιστον ως τη 10η Ιανουαρίου.

Την Κυριακή άρχισε στη Γερμανία εκστρατεία εμβολιασμού, όπως και στις περισσότερες άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Οι φιλοξενούμενοι σε οίκους ευγηρίας, οι πολίτες άνω των 80 ετών και το ιατρικό και νοσηλευτικό είναι οι πρώτοι στους οποίους χορηγείται το εμβόλιο που ανέπτυξαν η αμερικανική φαρμακευτική εταιρεία Pfizer και το γερμανικό εργαστήριο βιοτεχνολογίας BioNTech.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

85 χρόνια από τη γερμανική εισβολή – Νίκος Δένδιας: «Η Ελλάδα δεν επέλεξε τη στάση του “επιτήδειου ουδέτερου”» – Η ελληνική πυξίδα

Ο Τραμπ χρησιμοποίησε τη βοήθεια προς την Ουκρανία για να πιέσει την Ευρώπη να προσχωρήσει στον συνασπισμό του Ορμούζ

«Δεν είναι η πρώτη φορά που προβαίνει σε τέτοιες δηλώσεις»: Η Γερμανία υποβαθμίζει τη ρητορική Τραμπ περί αποχώρησης από το ΝΑΤΟ

Farantouris: Letter to Merz and von der Leyen over persecution of Christians, Alawites, Druze, and Kurds in Syria by Neo-Ottoman Jihadists

Φαραντούρης: Επιστολή προς Μερτς και φον ντερ Λάιεν για τις διώξεις Χριστιανών, Αλαουιτών, Δρούζων, Κούρδων στη Συρία από τους νεο-οθωμανούς τζιχαντιστές

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr