Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ισλαμικό Κράτος: Ανατινάξτε την Τάιμς Σκουέρ στη Νέα Υόρκη!

Ισλαμικό Κράτος: Ανατινάξτε την Τάιμς Σκουέρ στη Νέα Υόρκη!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Το Ισλαμικό Κράτος προτρέπει τους υποστηρικτές του μέσα στις ΗΠΑ να χτυπήσουν με βομβιστικές επιθέσεις την Τάιμ Σκουέρ της Νέας Υόρκης.

Σε φόρουμ του Ισλαμικού Κράτους στο διαδίκτυο δημοσιεύτηκε όχι μόνο ο στόχος, δηλαδή η Τάιμ Σκουέρ, αλλά και συμβουλές πώς οι υποστηρικτές μπορούν να φτιάξουν “χειροποίητες” βόμβες στην κουζίνα τους, από υλικά που μπορούν εύκολα να προμηθευτούν και δεν θεωρούνται παράνομα.

Μάλιστα, για να γίνει απόλυτα κατανοητό πώς μπορεί κάποιος να κατασκευάσει μια βόμβα, το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε και φωτογραφίες που δείχνουν βήμα προς βήμα τη διαδικασία.

isis-3

Το μήνυμα τιτλοφορείται “Προς τους μοναχόλυκους των ΗΠΑ: Πώς να κατασκευάσεις μια βόμβα στην κουζίνα σου, ώστε να δημιουργήσεις σκηνές τρόμου σε τουριστικά σημεία και σε άλλους στόχους” και αναρτήθηκε εδώ και τρεις εβδομάδες. Αλλά ξαναήρθε στην επιφάνεια το απόγευμα του Σαββάτου, περίπου την ίδια ώρα όταν το Ισλαμικό Κράτος ανάρτησε το βίντεο με τον αποκεφαλισμό του Ντέιβιντ Χέινς.

isis-2

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς

Πόντιοι: Το Σωματείο Δράσης «Νίκος Καπετανίδης» τίμησε την Πόντια δημοσιογράφο Ουζάι Μπουλούτ

Οι Αμερικανοί ανέπτυξαν ειδική δύναμη κρούσης ντρόουν LUCAS στη Μέση Ανατολή

Συνάντηση Πούτιν-Γουίτκοφ: Χωρίς συμφωνία, αλλά χαρακτηρίστηκε «χρήσιμη και εποικοδομητική» από το Κρεμλίνο

Τραμπ έτοιμος να πατήσει το κουμπί: Σύντομα θα χτυπήσουμε και το εσωτερικό της Βενεζουέλας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr