ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αμερικανικό Κογκρέσο, Διαδηλώσεις, Διαδηλωτές, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής (ΗΠΑ), Ντόναλντ Τραμπ, Ουάσιγκτον,


















































Το BLUE CARRIER 2 καίγεται στο Αιγαίο Πέλαγος στις Κυκλάδες
Νετανιάχου: Ο Ερντογάν είναι τύραννος, απειλεί την Ελλάδα, κατέχει τη βόρεια Κύπρο - Ισραηλινή Πρεσβεία Αθήνα: «Η ασφάλεια, η σταθερότητα
Η Άννα Παπαδοπούλου (ΕΛ.Α.Σ.) ράπισε την «Αντουανέττα» της ΝΔ βουλευτή Κουλκουδίνα - Τον έβαλε στη θέση του!
Τα στελθ υποβρύχια του Ισραήλ με πυραύλους «Πόπαϊ Τέρμπο» βεληνεκούς 1.500 χιλιομέτρων
Δημοσκόπηση Metron: ΝΔ 25,1%, ΕΛΑΣ 13,1%, ΠΑΣΟΚ 10,5% - Σε λάθος πορεία η χώρα λένε 2 στους 3
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο επικεφαλής των Ρεπουμπλικάνων στη Γερουσία Μιτς Μακόνελ δήλωσε στην ομιλία του στο σώμα αυτό, ότι ο απερχόμενος πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ «προκάλεσε» τις ταραχές της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο.
Ο Τραμπ «τάισε ψέματα στο πλήθος» και οι υποστηρικτές του «υποκινήθηκαν από τον πρόεδρο και άλλα ισχυρά πρόσωπα» είπε ο Μακόνελ, ένας από τους πιο σημαίνοντες Ρεπουμπλικάνους πολιτικούς.
Ο Μακόνελ, που ήταν από τους πιο σταθερούς συμμάχους του Τραμπ κατά τη διάρκεια της προεδρίας του, πήρε πρόσφατα αποστάσεις και μάλιστα, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να ψηφίσει εναντίον του, εφόσον δικαστεί στη Γερουσία.























































