Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τραμπ έδωσε δεκάδες χάρες το τελευταίο του βράδυ στον Λευκό Οίκο – Σαν ποιους «συγχώρησε»

Ο Τραμπ έδωσε δεκάδες χάρες το τελευταίο του βράδυ στον Λευκό Οίκο – Σαν ποιους «συγχώρησε»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ εξέδωσε δεκάδες χάρες την τελευταία του νύχτα στον Λευκό Οίκο, συμπεριλαμβανομένης αυτής για τον πρώην επικεφαλής της εκστρατείας του και πρώην σύμβουλο του Λευκού Οίκου, Στιβ Μπάνον (Steve Bannon).

Άλλοι που έλαβαν χάρη από τον Τραμπ ήταν ο μεγάλος δωρητής των Ρεπουμπλικάνων Έλιοτ Μπόρντι, ο οποίος παραδέχθηκε ενοχή τον περασμένο φθινόπωρο ως ενεργός μη εγγεγραμμένος ξένος πράκτορας, ο πρώην δήμαρχος του Ντιτρόιτ Kwame Kilpatrick, ο οποίος έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης 28 ετών για κατηγορίες απάτης και ο ράπερ, Λιλ Γουέιν, ο οποίος ομολόγησε ενοχή για κατοχή όπλων.

Χάρη επίσης χορηγήθηκε στον Άντονι Λεβαντόφσκι ο οποίος τον Αύγουστο του 2020 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 18 μηνών πολιτείας για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, έχοντας υποκλέψει απόρρητα δεδομένα για την τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης από την Google.

Ο πρώην μηχανικός της μονάδας αυτόνομων οχημάτων της Google υπέκλεψε πάνω από 14.000 αρχεία της Google στο laptop του πριν φύγει από την εταιρεία, τον Ιανουάριο του 2016.

Μετά ηγήθηκε του προγράμματος αυτόνομων οχημάτων της Uber, η οποία τον απέλυσε το 2017, εξαιτίας της συγκεκριμένης υπόθεσης.

Στην ανακοίνωση του Λευκού Οίκου αναφέρεται ότι ο Λεβαντόφκσι «πλήρωσε σημαντικό τίμημα για τις πράξεις του και σχεδιάζει να αφιερώσει το ταλέντο του στην προαγωγή του δημοσίου συμφέροντος».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Πύραυλο των Χούτι κατέρριψαν οι Αμερικανοί – Είχε στόχο πλοίο με 4 Έλληνες στο πλήρωμα

TikTok σε Μπάιντεν: «Δεν πάμε πουθενά» – Στην αντεπίθεση για την απαγόρευση

Τον Μάρτιο οι ΗΠΑ μυστικά μετέφεραν ATACMS μεγάλης εμβέλειας στην Ουκρανία

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Έκθεση-κόλαφος για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην Ελλάδα – Οι δικαιολογίες της κυβέρνησης και το «καρφί» Κασσελάκη

Προειδοποίηση από Ρώσο διπλωμάτη για την Ουκρανία – «Η επιπλέον βοήθεια των ΗΠΑ θα στείλει χιλιάδες στη “μηχανή του κιμά”»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr