ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η πατρίς εν κινδύνω* από το «εκσυγχρονιστικό» δίκτυο
Νικόλας Φαραντούρης: «Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν πρόκειται να γίνουμε όλοι ίδιοι»
Ο Γιώργος Καραμέρος παραιτήθηκε από βουλευτής και από τον ΣΥΡΙΖΑ - Ο πρώτος που ακολούθησε το παράδειγμα Τσίπρα
Ιράν-κηδεία Χαμενεΐ: Χιλιάδες σιίτες θρηνούν για τον ηγέτη τους
Τραμπ: «Υπάρχει μια αναβίωση της κομμουνιστικής απειλής στο έδαφός μας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η καγκελάριος της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ, παραδέχθηκε ότι ξυπνάει μερικές φορές τη νύχτα με τη σκέψη της υγειονομικής κρίσης και τη διαχείρισή της.
Ακόμα, η Μέρκελ ελπίζει πως η μείωση των μολύνσεων από κορωνοϊό, που καταγράφεται αυτή τη στιγμή στη Γερμανία, θα επιτρέψει την επαναλειτουργία των εμπορικών, ιδίως των κομμωτηρίων.
«Μου συμβαίνει να ξυπνάω τη νύχτα και να σκέφτομαι όσα συμβαίνουν, είναι μια δύσκολη περίοδος για εμένα επίσης, καθώς πρέπει να σκεφτόμαστε σωστά, στριφογυρίζω ξανά και ξανά τις σκέψεις στο μυαλό μου, προτού πάρω αποφάσεις και όλο αυτό με ανησυχεί, είναι αλήθεια», τόνισε η Γερμανίδα καγκελάριος, σε μια συνέντευξη στο τηλεοπτικό δίκτυο RTL.
Η Άνγκελα Μέρκελ, αν και δεν συνηθίζει να μιλάει για τα συναισθήματά της και την προσωπική ζωή της, είπε ότι έπρεπε να αποδεχθεί το κλείσιμο των κομμωτηρίων που αποφασίστηκε τον Νοέμβριο και να συνηθίσει το γεγονός ότι θα έχει λίγες γκρίζες τρίχες.
Εντούτοις, διευκρίνισε ότι είχε την τύχη να έχει προσωπικά «μια βοηθό με την οποία τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης».
Στην τελική, ωστόσο, «θα πρέπει να ζούμε με μαλλιά που γκριζάρουν».
«Θα χαρώ επίσης όταν τα κομμωτήρια μπορέσουν να ξανανοίξουν», συμπλήρωσε, χωρίς να δώσει, προς το παρόν, συγκεκριμένη ημερομηνία για την επαναλειτουργία τους.























































