ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η δωροδοκία των 6 δισ.: Η μυστική προσφορά του Κατάρ στο Ιράν για την παύση των ιρανικών επιθέσεων στο έδαφός
Το παράθυρο των 120 ωρών για την επιβίωση του Ιράν μόλις άνοιξε
Με κόστος 2 δισ. δολάρια την ημέρα, πόσο μπορεί να αντέξει η Ουάσιγκτον τον πόλεμο με το Ιράν;
Ο Τραμπ εκπλήσσει ξανά: Αμερικανικές δυνάμεις θα εισέλθουν στο Ιράν για την κατάσχεση όλου του εμπλουτισμένου ουρανίου, ακόμη και με
Πώς θα καταληφθούν τα Στενά: Οι επιλογές του Πενταγώνου για χερσαία επιχείρηση Αμερικανών πεζοναυτών και αλεξιπτωτιστών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο μεταβατικός πρόεδρος της Λιβύης, Μοχάμεντ Γιουνές Μένφι, συναντήθηκε την Πέμπτη το απόγευμα στη Βεγγάζη της Κυρηναϊκής (ανατ. Λιβύη) με τον στρατάρχη Χαλίφα Χαφτάρ.
Ο στρατάρχης Χαλίφα Χαφτάρ είναι ο διοικητής του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA) που υπερασπίστηκε ένοπλα τη νόμιμα εκλεγμένη και αποτελούμενη κυρίως από κοσμικούς πατριώτες Βουλή των Αντιπροσώπων της Λιβύης από τις συμμορίες των τζιχαντιστών και τους φιλότουρκους του καθεστώτος του Τουρκολίβυου Φαγιέζ αλ Σαράτζ.
Ο στρατάρχης Χαφτάρ δήλωσε την αμέριστη υποστήριξή του στη νέα λιβυκή κυβέρνηση:
«Δίνουμε την πλήρη υποστήριξή μας στο νέο Προεδρικό Συμβούλιο και την προσωρινή κυβέρνηση που θα ηγηθεί της χώρας στις εκλογές του Δεκεμβρίου».
Σύμφωνα με τη λιβυκή ιστοσελίδα Libya Review, ο πρόεδρος της Λιβύης έφτασε στη Βεγγάζη με πτήση από την Αθήνα.
Ότι ο πρόεδρος της Λιβύης βρισκόταν στην Αθήνα επιβεβαιώνει και ο ανεπίσημος λογαριασμός του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA).
Σημειώνουμε ότι την Πέμπτη στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε το «Φόρουμ Φιλίας» με τη συμμετοχή των ισχυρότερων αραβικών κρατών.


























































