Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η Γερμανία κλείνει τα σύνορα με Τσεχία και Τιρόλο

Η Γερμανία κλείνει τα σύνορα με Τσεχία και Τιρόλο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Γερμανία, Τσεχία,

Κλειστά θα είναι από την Κυριακή τα σύνορα της Γερμανίας με την Τσεχία και το Τιρόλο, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης στις δύο περιοχές, ειδικά σε ό,τι αφορά τις παραλλαγές του αρχικού στελέχους του νέου κορωνοϊού, αποφάσισε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

Από τις 14 Φεβρουαρίου θα διακοπεί κάθε συγκοινωνία από Τσεχία και Τιρόλο προς Γερμανία, οδικώς, σιδηροδρομικώς και αεροπορικώς, ενώ όσοι Γερμανοί επιθυμούν να επιστρέψουν στην Γερμανία θα πρέπει να παρουσιάσουν αρνητικό μοριακό τεστ και να τεθούν σε καραντίνα.

Εκπρόσωπος του υπουργείου Εσωτερικών δήλωσε στην BILD ότι βρίσκεται ακόμη υπό επεξεργασία το ζήτημα ενδεχόμενων εξαιρέσεων από τον αποκλεισμό, λόγω του μεγάλου αριθμού εργαζομένων οι οποίοι μετακινούνται καθημερινά μεταξύ των χωρών.

Ως γενική αρχή ωστόσο τόνισε ότι «η επανεισαγωγή ελέγχων στα εσωτερικά σύνορα «κρίνεται απαραίτητη, για την αποτροπή – όσο αυτό είναι εφικτό – της εισόδου του ιού στην Γερμανία».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εξαφάνιση Λόρας: Tι αναφέρει η Lufthansa στην DW

DW: Τι γνωρίζουν οι γερμανικές Αρχές για την 16χρονη Λόρα

Γερμανία: Ελληνας 26 ετών ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου Τούρκο 36χρονο ελεγκτή τρένου

Ροδόπη: Συνελήφθη 54χρονος Ελληνας για σαμποτάζ σε πολεμικά πλοία της Γερμανίας

Γερμανία: Ρεκόρ 12ετίας στην ανεργία με πάνω από 3.000.000 άνεργους

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr