Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Στη Σαουδική Αραβία σκοτώνουν, δέρνουν και βιάζουν μετανάστες ελεύθερα! (βίντεο)

Στη Σαουδική Αραβία σκοτώνουν, δέρνουν και βιάζουν μετανάστες ελεύθερα! (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Στους περισσότερους από εμάς τα εγκλήματα που διαπράττουν οι τζιχαντιστές που πολεμάνε με το Ισλαμικό Κράτος είναι αδιανόητα. Οι αποκεφαλισμοί, οι σφαγές, οι βιασμοί και όλα αυτά χωρίς καμία αναστολή, χωρίς καμία ανθρωπιά, σοκάρουν.

Ωστόσο, όσοι γνωρίζουν καλά πώς λειτουργεί η Σαρία και πώς αυτή διαμορφώνει τα ήθη στον αραβικό – μουσουλμανικό κόσμο, δεν ξαφνιάζονται.

Παράδειγμα θεοκρατικής κοινωνίας όπου κυριαρχεί ο νόμος της Σαρία είναι η Σαουδική Αραβία. Σε αυτό το βασίλειο, που κολυμπά στο πετρέλαιο, οι αποκεφαλισμοί, οι ακρωτηριασμοί, οι μαστιγώσεις βρίσκονται σε ημερήσια διάταξη, είναι οι ποινές που αποδίδονται από τα δικαστήρια.

Ωστόσο, η βία, ο θάνατος και το αίμα στη Σαουδική Αραβία δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο του κράτους. Οι υπήκοοι του βασιλείου, οι Σαουδάραβες, θεωρούν ότι μπορούν και αυτοί ομοίως να φέρονται στους “δούλους” τους, που δεν είναι άλλοι από τους ξένους μετανάστες -νόμιμους ή παράνομους- που αναζητούν στη Σαουδική Αραβία εργασία και όταν συνειδητοποιούν σε ποιον εφιάλτη έμπλεξαν, τότε για τους περισσότερους είναι αργά.

Στη Σαουδική Αραβία η ρατσιστική βία όχι είναι απλώς τυφλή, είναι και εντελώς ανεξέλεγκτη. Γυναίκες που πιάνουν δουλειά σε σπίτια ως οικιακοί βοηθοί μαστιγώνονται, βιάζονται, υποφέρουν μεσαιωνικά δεινά. Άνδρες μετανάστες, εργάτες, ξυλοφορτώνονται για το παραμικρό λάθος, μαχαιρώνονται, δολοφονούνται. Και όταν ο όχλος της γειτονιάς δεν “γουστάρει” τους μετανάστες (συνήθως την πληρώνουν οι Αιθίοπες που είναι και χριστιανοί), τότε γίνονται έφοδοι στα σπίτια των μεταναστών, τους σέρνουν έξω στους δρόμους και τους κακοποιούν.

Τα βίντεο που θα παρακολουθήσετε είναι πραγματικά. Τα έχουν αναρτήσει ιδιώτες και οργανώσεις που αγωνίζονται για τα δικαιώματα των σύγχρονων δούλων – μεταναστών στη Σαουδική Αραβία.

Αυτά που θα δείτε είναι το πραγματικό πρόσωπο της σαουδαραβικής κοινωνίας.

5 Μαρτίου 2014: Σουδάραβας μαστιγώνει τη Φιλιππινέζα οικιακή βοηθό του:

8 Απριλίου 2013: Γυναίκες από την Αιθιοπία, που πήγαν στη Σαουδική Αραβία να δουλέψουν ως οικιακοί βοηθοί, είναι φυλακισμένες και δεμένες σαν άγρια ζώα:

2 Απριλίου 2014: Ημέρα μεσημέρι στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας, Ριάντ, ένας Σαουδάραβας σκοτώνει ανενόχλητος στη μέση του δρόμου έναν μετανάστη από την Ινδία. Όπως θα δείτε, τον σκοτώνει με τα χέρια του…

3 Δεκεμβρίου 2013: Νεαρή κοπέλα από την Αιθιοπία βιάστηκε και πετάχτηκε στη μέση του δρόμου:

25 φεβρουαρίου 2014: Ξυλοφόρτωμα μετανάστη από ομάδα νεαρών Σαουδαράβων:

Και ένα play list με τα όσα υποφέρουν οι Αιθίοπες μετανάστες στη Σαουδική Αραβία:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χανιά: Στη φυλακή 40χρονος από τη Βουλγαρία που παρενόχλησε νεαρή σε πάρκο

Η προβλήτα στη Γάζα μπορεί να γίνει ένα διεθνές προσφυγικό κουτί της Πανδώρας

24χρονος Αλβανός στην Πέλλα καταδικάστηκε για βιασμό ανηλίκου

Φωνή της Αμερικής: 400% αύξηση των παράτυπων μεταναστών που φτάνουν στην Ελλάδα

Ιωάννης Κεφαλογιάννης: «Ο κ. Κασσελάκης υπηρετεί τη θητεία του χωρίς να έχει το παραμικρό προνόμιο»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr