ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ιντλίμπ, Λαθρομετανάστες, Μετανάστες, Πρόσφυγες, Συρία, Τζισρ Αλ Σούγκουρ, Τουρκία,

















































Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ - Ένας ήρωας μουσουλμάνος επιτέθηκε στους τζιχαντιστές - Μεγάλος σεβασμός από τον Τραμπ
ΑΔΕΔΥ: Πανελλαδική απεργία την Τρίτη 16/12 - Ποιοι συμμετέχουν - Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Σφαγή Εβραίων στο Σίδνεϊ: Ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε γιορτή του Χανουκά στην παραλία Μπόντι
Αίγιο: Νεκρός ο ασθενής που γρονθοκόπησε γιατρό στο νοσοκομείο
Η σφαγή των Εβραίων - Πατέρας και γιος οι μακελάρηδες - 10χρονη μεταξύ των νεκρών
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τούρκοι χωροφύλακες/συνοριοφύλακες σκότωσαν έναν ανήλικο Σύρο, επί του συριακού εδάφους, μπροστά από το σπίτι του στο χωριό Αλ Μαντλούς, στην ύπαιθρο της περιοχής Σαλκίν, στα βορειοδυτικά της επαρχίας Ιντλίμπ, κοντά στα σύνορα με την τουρκική περιοχή της Αλεξανδρέττας, μετέδωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR), το οποίο επισημαίνει ότι οι ακτιβιστές του διασταύρωσαν και τεκμηρίωσαν το περιστατικό.
Επίσης, στις 12 Φεβρουαρίου, ακτιβιστές του SOHR επιβεβαίωσαν τον θάνατο ενός άλλου ανήλικου από τις τουρκικές συνοριακές δυνάμεις της Χωροφυλακής, ενώ εργαζόταν με τον παππού του σε μια αγροτική έκταση στο χωριό Σαλχάμπ στην περιοχή της Τζισρ Αλ Σουγκούρ στη βορειοδυτική Ιντλίμπ περίπου 500 μέτρα από το συνοριακό τείχος.
Σύμφωνα με στοιχεία του Παρατηρητηρίου, ο αριθμός των Σύρων πολιτών που έχουν σκοτωθεί από την τουρκική Χωροφυλακή στα σύνορα από την αρχή της συριακής κρίσης, έχει αυξηθεί σε 465, συμπεριλαμβανομένων 85 ανηλίκων κάτω των δεκαοκτώ ετών και 44 γυναικών άνω των δεκαοκτώ ετών.






















































