ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Κίνα: Πιθανή ανακάλυψη του μεγαλύτερου κοιτάσματος χρυσού στον κόσμο
Σκληρή κόντρα Νετανιάχου-Μαμντάνι - Ο Πρωθυπουργός του Ισραήλ είπε ότι θα τον «αποκαλύψει» στη Γ.Σ. του ΟΗΕ
Κοινή Δήλωση Άμυνας Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου: Έλληνες (Ελλαδίτες+Κύπριοι) και Αιγύπτιοι θα υπερασπιστούν από κοινού το φυσικό αέριο της Ανατ. Μεσογείου - Εν
Οι ψεύτες του τουρκικού ΥΠΕΞ υποστηρίζουν ότι το 1821 οι Έλληνες επαναστάτες έσφαξαν «Τούρκους» στην Τριπολιτσά - Ποια είναι η
Πρώην πρωθυπουργός του Ισραήλ διηγήθηκε πώς η Μοσάντ «εντόπισε» τον πυρηνικό αντιδραστήρα της Συρίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ένα παιδί 11 ετών, που πήγαινε σε σχολείο στα περίχωρα του Παρισιού, αυτοκτόνησε λίγες ώρες αφότου κλήθηκε από το σχολείο του για ένα «περιστατικό παρενόχλησης» σε βάρος ενός άλλου μαθητή, μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο, επικαλούμενο συγκλίνουσες πηγές.
Η Δικαιοσύνη έχει ξεκινήσει έρευνα για την «αναζήτηση των αιτιών του θανάτου του», την οποία ανέλαβε η Αστυνομία στο Βιτρί σουρ Σεν, μιας κοινότητας κοντά στο Παρίσι, όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα.
Προτού πηδήξει από το παράθυρο, ο μαθητής έγραψε ένα γράμμα συγγνώμης προς τον μαθητή που «είχε δεχθεί την παρενόχληση», έγινε σήμερα γνωστό από την Εισαγγελία, σε επικοινωνία με το AFP, η οποία προσέθεσε ότι ο 11χρονος είχε μόλις τιμωρηθεί από τη μητέρα του για μια υπόθεση παρενόχλησης.
Νωρίτερα την Τρίτη, είχε κληθεί από το σχολείο του μαζί με τη μητέρα του σχετικά με γεγονότα παρενόχλησης σε βάρος ενός άλλου μαθητή, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο σχολικός επιθεωρητής του Κρετέιγ.























































