ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Διαβουλεύσεις Καΐρου-Τρίπολης για να ανοίξει ξανά η Αιγυπτιακή Πρεσβεία στη Λιβύη

Διαβουλεύσεις Καΐρου-Τρίπολης για να ανοίξει ξανά η Αιγυπτιακή Πρεσβεία στη Λιβύη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πηγές επιβεβαίωσαν στο δορυφορικό τηλεοπτικό δίκτυο «Al Arabiya», την Τρίτη, ότι πραγματοποιήθηκαν διαβουλεύσεις Αιγύπτου-Λιβύης για να συμφωνήσουν να ανοίξει ξανά η πρεσβεία του Καΐρου στην Τρίπολη.

Μια αιγυπτιακή αντιπροσωπεία έφτασε την Τρίτη στη λιβυκή πρωτεύουσα, Τρίπολη, για να συναντήσει αξιωματούχους της νέας εκτελεστικής Αρχής, για να συνεχίσει τις συνομιλίες για την αποκατάσταση των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, προτού η κυβέρνηση ενότητας αποκτήσει την εμπιστοσύνη του κοινοβουλίου της Λιβύης, ο νέος πρωθυπουργός της Λιβύης, Αμπντούλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, επισκέφθηκε το Κάιρο στις 18 Φεβρουαρίου και συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Αιγύπτου Άμπντελ Φάταχ αλ Σίσι.

Ο Αλ Σίσι επιβεβαίωσε την πλήρη ετοιμότητα της Αιγύπτου να παρέχει όλη την εμπειρογνωμοσύνη της, με τρόπο που θα συνέβαλε στην τοποθέτηση της Λιβύης στο σωστό δρόμο και στην προετοιμασία της χώρας να ξεκινήσει προς προοπτικές ανοικοδόμησης, ανάπτυξης και σταθερότητας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο – Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!

Στο ΥΠΕΞ συνάντηση Γεραπετρίτη-Χάφταρ – Τι συζήτησαν για τις σχέσεις Ελλάδας και Κυρηναϊκής (Ανατ. Λιβύη)

Ο Μπάρακ στο Ιράκ – Θα δει τον πρωθυπουργό Ζαΐντι και μετά όλους τους Κούρδους ηγέτες

Το Ιράν έπληξε αμερικανικούς στόχους σε Ιορδανία, Μπαχρέιν και Κουβέιτ – Αίγυπτος: «Η ασφάλεια των αδελφών αραβικών κρατών αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της αιγυπτιακής και αραβικής εθνικής ασφάλειας»

Η Ουκρανία ζήτησε συγγνώμη από την Ελλάδα για το drone στη Λευκάδα

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr