Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αμερικανοί και Κούρδοι της Συρίας πραγματοποίησαν κοινή άσκηση με πραγματικά πυρά

Αμερικανοί και Κούρδοι της Συρίας πραγματοποίησαν κοινή άσκηση με πραγματικά πυρά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Πολύ ισχυρή και στενή παραμένει η σχέση των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) και του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ.

Με ανάρτησή του το Σάββατο στο Twitter ο εκπρόσωπος του Διεθνούς Συνασπισμού, Γουέιν Μαρότο, ενημέρωσε ότι Κούρδοι της Συρίας και Αμερικανοί πραγματοποίησαν κοινή άσκηση με πραγματικά πυρά, «για τη συνεχιζόμενη αποστολή μας να ενισχύσουμε την περιφερειακή ασφάλεια και να διασφαλίσουμε ότι το Ισλαμικό Κράτος (Νταές) δεν θα ξαναεμφανιστεί».

Ο Αμερικανός συνταγματάρχης συνόδευσε την ανάρτηση με μία φωτογραφία που δείχνει δύο στρατιωτικούς, με τα σήματα Κούρδων και Αμερικανών στα μπράτσα τους, δίπλα δίπλα.

Να σημειωθεί ότι το ισλαμιστικό τουρκικό καθεστώς κατηγορεί τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) ότι είναι «τρομοκράτες» επειδή, όπως λένε οι Τούρκοι, αποτελούν παρακλάδι του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK).

Η πραγματικότητα είναι πως όταν ο Ερντογάν χρηματοδοτούσε και καθοδηγούσε το Ισλαμικό Κράτος με στόχο την κατάκτηση της Συρίας και του Ιράκ ήταν οι Κούρδοι οι μόνοι που αντιστάθηκαν στην τρομοκρατία και την τυραννία.

Ο τρομοκράτης της περιοχής είναι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και η χώρα πρόβλημα που ηγείται.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Η Ελλάδα εξετάζει την αποστολή «Μηχανικού» στη Γάζα στο πλαίσιο του σχεδίου Τραμπ

Γιασάρ Γκιουλέρ: Το Ισραήλ ΔΕΝ θέλει την Τουρκία στη Γάζα

Ρούμπιο: Δεν υπάρχει ειρήνη αν η Χαμάς διατηρήσει την ικανότητα επίθεσης κατά του Ισραήλ

Η Χαμάς ήλεγχε το σύστημα ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα – Η σιωπή των ΜΚΟ

Αυστραλία: Προφυλακιστέοι επτά τζιχαντιστές του ISIS – Σχεδίαζαν νέα σφαγή στην παραλία Μπόνταϊ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr