ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έχει χαθεί ο έλεγχος με το 80χρονο γιουσουφάκι: Ο φιλότουρκος νεοοθωμανός Τομ Μπάρακ δήλωσε ότι τα Υψιπέδα του Γκολάν ανήκουν
Η Τουρκία δεν αντιμετωπίζεται με δηλώσεις αλλά με κινήσεις
Νέο ισραηλινό χτύπημα στη Συρία - «Απάντηση» και στον Τομ Μπάρακ
JERUSALEM POST: Το Ισραήλ οφείλει να αναχαιτίσει την τουρκική στρατιωτική επέκταση προτού η Άγκυρα φτάσει στα σύνορα του
ΥΠΕΞ Ισραήλ: «Δεν θα δεχτούμε τη δημιουργία τουρκικών βάσεων στη Συρία»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, δήλωσε ότι η κλιμάκωση της έντασης στις ανατολικές περιοχές της χώρας του δείχνει ότι η Ρωσία επιδιώκει να δημιουργήσει μια απειλητική ατμόσφαιρα ενόψει των συνομιλιών για την κατάπαυση του πυρός.
«Το να παίζει με την ισχύ της, υπό τη μορφή στρατιωτικών ασκήσεων και πιθανών προκλήσεων κατά μήκος των συνόρων, είναι μια παράδοση της Ρωσίας», ανέφερε ο Ζελένσκι σε μια ανάρτησή του στο Telegram.
«Κατ’ αυτόν τον τρόπο (η Μόσχα) επιδιώκει να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα απειλής και, ταυτόχρονα, να ασκήσει πιέσεις κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων», πρόσθεσε.
Νωρίτερα ο υπουργός Εξωτερικών της Ουκρανίας Ντμίτρο Κουλέμπα δήλωσε πως μίλησε με τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) για τη «συστηματική επιθετικότητα» της Ρωσίας σχετικά με την κατάσταση ασφαλείας στην ανατολική Ουκρανία και την Κριμαία.
Το Κίεβο και η Μόσχα αλληλοκατηγορούνται τις τελευταίες εβδομάδες για μια κλιμάκωση της βίας στην ανατολική επαρχία Ντονμπάς, όπου ουκρανικά στρατεύματα και υποστηριζόμενες από τη Ρωσία δυνάμεις πολεμούν σε μια σύγκρουση που έχει προκαλέσει τον θάνατο 140.000 ανθρώπων από το 2014 σύμφωνα με ουκρανικούς υπολογισμούς.























































