ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πλάκα: Τρεις άνδρες στο στόχαστρο για τη φονική έκρηξη - Η κλοπή χαλκού πίσω από την τραγωδία
Σιν Μπετ (ισραηλινή Ασφάλεια): Εκτός του Κατάρ ακόμα δύο κράτη επιχείρησαν να επηρεάσουν τις εκλογές στο Ισραήλ
Το Ισραήλ αντιμέτωπο με νέα πρόκληση στη Μεσόγειο καθώς η Λιβύη ενέκρινε το ανυπόστατο μνημόνιο με την Τουρκία
Δικηγόροι και δανειολήπτες νόμου Κατσέλη: Προκλητικά ευνοϊκή για τις τράπεζες και τους servicers η νέα ρύθμιση της κυβέρνησης
Σαουδάραβες προς Τραμπ: Δώστε μια ευκαιρία στη διπλωματία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η αρμόδια ιατρική υπηρεσία στην Τουρκία ανακοίνωσε ότι έχει εγκρίνει την έκτακτη χρήση για το ρωσικό εμβόλιο Sputnik V κατά της COVID-19.
O υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κοτζά δήλωσε νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα, ότι η Τουρκία έχει υπογράψει μία συμφωνία για την χορήγηση 50 εκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου Sputnik V.
«Βρισκόμαστε στην τελική φάση για την έγκριση επείγουσας χρήσης του εμβολίου Sputnik V και συνάψαμε μια συμφωνία για την προμήθειά του.
»Η Τουρκία υπέγραψε συμφωνία για την παραλαβή 50 εκατομμυρίων δόσεων εντός έξι μηνών», δήλωσε συγκεκριμένα ο Κότζα.
Η Τουρκία μέχρι σήμερα χρησιμοποιεί το κινεζικό εμβόλιο που ανέπτυξε η κινεζική φαρμακευτική εταιρεία Sinovac Biotech Ltd και το εμβόλιο των Pfizer/BioNTech.
Έχει πραγματοποιήσει 22 εκατομμύρια εμβολιασμούς, ενώ 13,5 εκατομμύρια άνθρωποι έχουν λάβει μια πρώτη δόση.























































