ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ο Νίκος Παππάς συνέθλιψε τον Νίκο Παπαθανάση - Η αλήθεια με νούμερα
ΒΙΝΤΕΟ: Η Καρυστιανού κατεβαίνει στις εκλογές - «Καμία συνεργασία με το παλιό σύστημα»
Πένθος για τον Βαγγέλη Μαρινάκη - Πέθανε η μητέρα του
Βενιζέλος: Η χώρα είναι «μη διακυβερνήσιμη» - Κρίση νομιμοποίησης και προβλήματα εθνικής ασφάλειας
Δημοσκόπηση Alco: Στο πλευρό των αγροτών 8 στους 10 πολίτες - Στα «τάρταρα» η ΝΔ (23,6%) - Αυξάνονται οι αναποφάσιστοι
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Τρεις Ισραηλινοί τραυματίστηκαν την Κυριακή όταν ένοπλοι που επέβαιναν σε ένα αυτοκίνητο άνοιξαν πυρ εναντίον τους, στη βόρεια Δυτική Όχθη, ανακοίνωσαν ο στρατός και οι υγειονομικές υπηρεσίες.
Ο υπουργός Άμυνας Μπένι Γκαντζ χαρακτήρισε «τρομοκράτες» τους δράστες.
Η επίθεση αυτή σημειώθηκε κοντά σε μια στάση λεωφορείου στη διασταύρωση της Τάπουα, στα νότια της Νάμπλους και, σύμφωνα με τον στρατό, φέρει τα χαρακτηριστικά στοιχεία του τρόπου με τον οποίο δρουν οι Παλαιστίνιοι ισλαμιστές.
«Ένα ύποπτο αυτοκίνητο έφτασε στη διασταύρωση και (οι επιβαίνοντες) πυροβόλησαν εναντίον των Ισραηλινών πολιτών», ανέφερε η ανακοίνωση.
«Οι ισραηλινές δυνάμεις ασφαλείας απάντησαν πυροβολώντας εναντίον του οχήματος, το οποίο διέφυγε».
Οι τρεις τραυματίες είναι ηλικίας περίπου 20 ετών.
Η κατάσταση του ενός χαρακτηρίζεται κρίσιμη, ο δεύτερος έχει τραυματιστεί σοβαρά και ο τρίτος πιο ελαφρά.
Νωρίτερα, μια Παλαιστίνια τραυματίστηκε σοβαρά, σε άλλη διασταύρωση στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη, όταν πλησίασε Ισραηλινούς στρατιώτες κρατώντας ένα μαχαίρι.
Ένα βίντεο δείχνει τρεις στρατιώτες να την καλούν κατ’ επανάληψη να σταματήσει και στη συνέχεια να την πυροβολούν.






















































