ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μετά τη γενική κατακραυγή η κυβέρνηση απέσυρε τη διάταξη που «ξεγύμνωνε» τους δανειολήπτες
Euroleague: Ατσάλινος Ολυμπιακός και κορυφή μετά την νίκη 84-78 επί της Αρμάνι Μιλάνο
Ο Νίκος Παντελής νιώθει άβολα στο Allwyn Game Time
Δένδιας: Με τον «Νέαρχο» το Πολεμικό Ναυτικό αποκτά και μια δεύτερη πλατφόρμα κορυφής
Αποκλειστική συνέντευξη του Φώτη Ιωαννίδη στο “Off The Record” του PS Blog: «Όταν νιώθω ο Φώτης που ξέρω, στο μυαλό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νεκρός και σε κατάσταση σήψης εντοπίστηκε στο κρεβάτι του, στο σπίτι του στη Λάρνακα 59χρονος άντρας, κυπριακής καταγωγής.
Ήταν το απόγευμα του Πάσχα, γύρω στις 18.00, όταν πολίτης ενημέρωσε για έντονη δυσοσμία που αναδυόταν από δωμάτιο οικίας που βρίσκεται στη λεωφόρο Φανερωμένης, στην Λάρνακα, ο ένοικος του οποίου είχε τέσσερις μέρες να δώσει σημεία ζωής.
Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τη βοήθεια της οποίας άνοιξαν την πόρτα αφού ήταν κλειδωμένη.
Με την είσοδο των αστυνομικών στο δωμάτιο εντόπισαν άνδρα ηλικίας 59 ετών να είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι του σε κατάσταση σήψης.
Αμέσως ενημερώθηκε Ιατροδικαστής ο οποίος ανέφερε στην Αστυνομία ότι δεν χρειάζεται η επίσκεψη του στη σκηνή για αυτοψία, ενώ τα αίτια θανάτου του 59χρονου θα διαπιστωθούν από τη νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού του σε μεταγενέστερο στάδιο.
Η σορός διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.























































