ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες: Ομαδικά όργια αθλητών
Ο Τζέφρι Επστάιν γοητευμένος από τους Ρώσους ολιγάρχες και τις νεαρές Ρωσίδες
Μετά τη τρίωρη συνάντησή τους: Τραμπ και Νετανιάχου δεν αποκλείουν μαζικό κοινό πλήγμα
Το Ιράν με AI «βύθισε» αμερικανικό αεροπλανοφόρο - Ο Χακάν Φιντάν υπέρ των πυρηνικών του Ιράν και των βαλλιστικών πυραύλων
Τη βίαζαν οι αστυνομικοί στο ΑΤ Ομόνοιας και την τραβούσαν βίντεο, λέει το θύμα - «Μην φωνάζεις για να μην
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Καπετάνιος ιταλικού αλιευτικού τραυματίσθηκε την Πέμπτη από λιβυκά πυρά, στα νότια της Σικελίας. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, σκάφος του Λιμενικού της Τρίπολης άνοιξε πυρ κατά του ιταλικού αλιευτικού Αλιζέο, (το οποίο είχε σαλπάρει από την πόλη Ματζάρα Ντελ Βάλο της Σικελίας) τραυματίζοντας τον καπετάνιο του, Τζουζέπε Τζακαλόνε.
Παράλληλα, σύμφωνα με ιταλικές πηγές, ριπές μυδραλιοβόλου προκάλεσαν ζημιές και σε άλλα δυο ιταλικά αλιευτικά σκάφη.
Το λιβυκό ναυτικό, από την μεριά του, έκανε γνωστό ότι άνδρες του πυροβόλησαν στον αέρα, αλλά όχι κατά των σκαφών και του πληρώματός τους.
Το συμβάν δεν είναι μεμονωμένο και σχετίζεται με την διαφορετική ερμηνεία των Ιταλών ψαράδων και των Αρχών της Τρίπολης, σε σχέση με το πού τελειώνουν τα διεθνή χωρικά ύδατα και που αρχίζουν εκείνα της Λιβύης.
Στην συγκεκριμένη περιοχή εστάλη η ιταλική φρεγάτα Λιμπέτσιο.























































